Bilindiği gibi; dün öğle saatlerinde İsabeyli beldesi İstasyon Mahallesi yakınlarındaki bir bağ evi yolunda meydana gelen olayda,eşiyle 13 yıldır ayrı olan ve kendisine ait bağ evinde tek başına yaşayan Nuri Orhan (70), birkaç saat sonra aynı yolu kullanan belde sakinleri tarafından yolda ölü olarak bulunmuştu. Tüfekle 2 el ateş edilerek öldürüldüğü anlaşılan şahısı iddia edilen Orhan"ın 5 çocuğunun en küçüğü olan Ümit Orhan"ın (24) bulunması için çalışma başlatılmıştı.
Jandarma ekipleri tarafından Nazillide yakalanan Ümit Orhan, cinayeti kendisinin işlediğini ve babası Nuri Orhan"ı 15 gün öncede pusu kurarak öldürmeye çalıştığını itiraf etmişti.

CİNAYETİ NASIL İŞLEDİĞİNİ ANLATTI
İfadesinin alınmasının ardından Nazilli Adliyesine sevk edilen Ümit Orhan, bugün sabah saatlerinde Cumhuriyet Savcısı gözetiminde yeniden olay yerine getirildi. Burada savcısının sorularını cevaplayan Orhan, cinayeti nasıl işlediğini anlattı.
Tatbikatın ardından yeniden adliyeye getirilen Orhan, çıkarıldığı adli makamlarca tutuklanarak Nazilli E Tipi Kapalı Cezaevine gönderildi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.