Manisa'da, kendisini aldattığını öne sürdüğü 2 çocuk annesi eşi 33 yaşındaki Şefika Etik'i banyoda duş yaptığı sırada sırtından bıçakladıktan sonra evi ateşe veren 45 yaşındaki İbrahim Etik, sağlık raporu alınması için Devlet Hastanesi’ne götürülürken, "Cinayeti cami imamına sorun. O imamın cep telefonu kayıtları incelensin o zaman her şey anlaşılır" diye bağırdı. İbrahim Etik’in soğukkanlı hareketleri dikkat çekerken, öldürülen Şefika Etik’in teyzesi, cinayet şüphelisine saldırmak istedi. Elindeki cep telefonunu polis noktasına fırlatan acılı kadın sinir krizi geçirdi.
 
TARTIŞMA YARATAN FOTOĞRAF haberi için tıklayınız
 
Olay, dün saat 12.00 sıralarında, Hafsa Sultan Mahallesi 4831 Sokak Numara 22’deki tek katlı evde meydana geldi. Geçen 20 Eylül’de, şiddet gördüğü için polise giden ardından da kadın sığınma evine yerleştirilen 2 çocuk annesi Şefika Etik, sığınma evi yetkililerine dilekçe verip dün saat 11.00 sıralarında evine geldi. Eve gelen Şefika Etik ile işsiz eşi İbrahim Etik bir süre sonra tartışmaya başladı. Şefika Etik duş almak için banyoya girerken, tartışma sırasında yaşadığı öfkeyle çılgına dönen İbrahim Etik, kendisini aldattığını ileri sürdüğü 19 yıllık eşi Şefika Etik'i defalarca bıçakladı. Talihsiz kadın kanlar içinde yere yığılırken, cinnet geçiren İbrahim Etik çığlıklar atıp evi ateşe verdi. Yangın, ihbar üzerine gelen itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü. Ağır yaralanan Şefika Etik ise sırtına saplı bıçakla ambulansa alınıp Merkez Efendi Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Ancak Şefika Etik, burada yapılan tüm müdahaleye karşın kurtarılamadı.
 
Dehşet saçan İbrahim Etik de polis tarafından gözaltına alındı.
 
"CİNAYETİ İMAMA SORUN"
Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilmeden önce sağlık raporu alınması için bugün öğlen saatlerinde Manisa Devlet Hastanesi’ne getirilen İbrahim Etik’in soğukkanlı hali dikkat çekti. Polisin yoğun güvenlik önlemi aldığı hastane çevresinde kuş uçurtulmazken, yapılabilecek bir silahlı saldırı ihtimaline karşı İbrahim Etik’e çelik yelek giydirildi. Sivil polis otosundan indirilen İbrahim Etik, "Cinayeti cami imamına sorun. O imamın cep telefonu kayıtları incelensin o zaman her şey anlaşılır" diye bağırdı. 
 
Bu sırada, öldürülen Şefika Etik’in teyzesi olduğu öğrenilen bir kadın, cinayet şüphelisine saldırmak istedi. Elindeki cep telefonunu polis noktasına fırlatan acılı kadın, sinir krizi geçirdi.
 
Sağlık kontrolünden geçirilen İbrahim Etik, sivil polis otosuna bindirilip yeniden Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü. Etik, sorgusunun ardından adliyeye sevk edilecek.
 
MUŞ’TAN GELECEK AİLE BEKLENİYOR
Eşi tarafından kolundan bir, karnından bir, sırtından da iki kez bıçaklanan ve hastanede hayatını kaybeden Şefika Etik’in otopsisinin tamamlandı.  Şefika Etik'in Muş’ta oturan babasının, acı haber üzerine Manisa’ya gelmek üzere yola çıktığı glince cenazinin kendisine teslim edileceği belirtildi.
 
Öte yandan Etik çiftinin 16 ve 17 yaşındaki iki çocuğunun da İbrahim Etik’in İzmir'de oturan babasının yanına gittikleri öğrenildi. (DHA)