Cimbom'u yeniden ayağa kaldırmak isteyen Aysal önce 105 milyon dolar verip banka borçlarını temizleyecek sonra Avrupa'da ses getirecek bir Galatasaray yaşatacak


G.Saray'ın 105 milyon dolar banka borcunu başkan seçilir seçilmez kapatmayı düşünen Aysal yakın çevresine, "Bu parayla Galatasaray'ı faizden kurtaracağım. Bu parayı hibe etmeyeceğim. Geniş bir ödeme takvimi yaparız G.Saray bu parayı faizsiz şekilde bana öder. Ben Abramoviç değilim. Ben Galatasaraylıyım" dedi

Fatih Terim'i Kıraç ikna etti

Avrupa'da ses getirecek, yeniden Avrupa Kupası kazanacak bir kadro oluşturmayı planlayan Aysal'ın, Fatih Terim ile büyük ölçüde anlaştığı, tüm görüşmelerin perde arkasında İnan Kıraç'ın bulunduğu belirlendi. Terim'in yedeği ise Gerets.

Drogba&Selçuk İnan listebaşı

Drogba'yı G.Saray'a getirmeyi planlayan Aysal'ın en az 2- 3 dünya yıldızını da Sarı-Kırmızılı camiaya kazandıracağı belirtildi. Aysal, "Hocamız kimi isterse alırız. Maddi olarak hiçbir fedakarlıktan kaçınmam" dedi. Aysal Trabzonlu Selçuk İnan'ı da istiyor.

Güçlü yönetim kuruyor

Son seçimde beklenenin üstünde bir oy alan Adnan Öztürk'ün Aysal'ın listesinde yer alması kesinleşti. Ali Dürüst'ün de ikna edilmek üzere olduğu belirlendi. Geleceğin başkan adaylarından olarak gösterilen Ali Gürsoy'un da Aysal'ın listesine girmesine kesin gözüyle bakılıyor.

Tulun, sportif direktör

Aysal'ın Sportif Direktör olarak düşündüğü isim ise Bülent Tulun. Aysal, Cüneyt Tanman'dan da yararlanacak. Aysal: "Artık akredite kartını boynuna takıp soyunma odasına inen yönetici profilinden Galatasaray kurtulacak"