AYDINPOST HABER SERVİSİ/Murat UÇKAÇ-ADÜ'nün 2011-2012 eğitim öğretim yılı mezuniyet töreninde Yenipazar Meslek Yüksek Okulu'ndan mezun olan kız arkadaşı Hatice Eroğlu'na sürpriz yaparak açtığı pankartla evlenme teklif eden Nazilli İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi öğrencisi Ahmet Tor stadyumda mezuniyet törenini izleyen binlerce kişinin dikkatini bir anda çekti. Çılgın sevgilisinin teklifine 'evet' yanıtını veren Hatice Eroğlu ise sevinç gözyaşlarını tutamadı. Eroğlu'nu ilk olarak kendisi gibi mezun olan sınıf arkadaşları kutladı.

Mezun olan öğrencilere mezuniyet belgeleri verildiği sırada kapalı tribünde oturan Adnan Menderes Üniversitesi Nazilli İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Kamu Yönetimi 3. sınıf öğrencisi Kahramanmaraşlı Ahmet Tor, yaptığı 'Haticem benimle evlenir misin?' yazılı pankartı açtı. Yenipazar MYO Emlak ve Emlak Bölümü'nden mezun olan sevgilisi Hatice Eroğlu'na açtığı pankartla evlilik teklifinde bulunan Tor'a sevgilisinden 'evet' yanıtı geldi.

Evet yanıtını almasının ardından tribünden sevgilisinin yanına gelerek boynuna sarılan Tor, ". 2 yıldır arkadaşlığımız devam ediyordu. Onun en mutlu olduğu günde evlilik teklif ederek sürpriz yapmak istedim. Evlilik teklifinden haberi yoktu. Kabul etmeseydi tribünden aşağı atlayacaktım" dedi.

Çılgın sevgilisinin evlilik teklifiyle bir an şaşkınlık yaşayan ancak teklifi kabul eden Hatice'ye, çocuklarının mezuniyet töreni için tribünleri dolduran aileler de alkışlayarak destek verdi. 

aydinpost-twitter.png aydinpost-facebook.png

video.gifHaberin videosu...

img_7714.jpg

 

img_7717.jpg