Aydın Merkez Gölhisar Köyü"nde yaşayan 70 yaşındaki Ahmet Demirtaş"ın yaşamı görenlerin yüreklerini dağlıyor. Herkesin daha güzel bir hayatı hayal ederken, hayatta kimsesinin olmadığını, olanları da Allah"a havale ettiğini belirten çaresiz şahıs, köyün dışında yaşadığı birkaç metrekarelik kulübesinde ölümü bekliyor.
Teknolojinin tüm imkanlardan mahrum yaşayan ve ekmek ile su dışında ne yiyip içtiği bilinmeyen Ahmet Demirtaş"ın hiç evlenmediği anne-babasından kalan mirasın da başkaları tarafından yenildiği iddia edildi. Edinilen bilgiye göre uzun yıllar Gölhisar Köyü"nün içinde yaşayan, Ahmet Demirtaş, yaşı ilerleyince bu zamana kadar güvendiği herkes ona sırt çevirince hayata küsüp köyün çıkışında bulunan bahçesinin yanın 4-5 metre kadar genişliğinde bir barakada yaşamaya başlamış. Son yıllarda ayakları tutmayan Ahmet Demirtaş, bir yerlerden temin ettiği koltuk değnekleri ile barakasında içeceği suyu, şişelerle kendisi taşımaya çalışıyor.
Oldukça bitkin ve zor durumda olduğu gözlenen Ahmet Demirtaş, çok çaresiz durumda olduğunu ancak kimseye de bir şey diyemediğini belirterek “70 yıl bir şekilde yaşamışım. Evlenmedik, çoluk çocuk da yok. Güvendiğim dağlara da kar yağdı. Artık ölümü bekliyorum. Kimseden bir şey beklemiyorum” diye konuştu.