Aydınspor bu hafta sonu oynayacak olduğu Bandırmaspor maçının azırlıklarını günde çift idmanla sürdürüyor. Bu hafta takımın çıkışının devam edeceğini belirten kulüp başkanı Naci Yeşilyurt, kulüpte her hangi bir sorun olmadığını bundan sonraki hedeflerinin özlenen günlere kavuşmak için adım atmak olduğunu belirtti.
Adnan Menderes Stadyumunda yapılan antrenmanı izleyen Aydınspor Başkanı Naci Yeşilyurt, idman sırasında futbolcuların neşeli şakalaşmalarının kendilerini mutlu ettiğini söyledi. İdman sonrası futbolcularla tek tek görüşen Naci Yeşiyurt, geri dönmeyen boykotçu futbolcular konusunu da kapattıklarını ifade etti. Takımda yakalanan mutlu havanın başarıyı da peşinde getireceğini inandıklarını dile getiren Yeşilyurt, “Kulüp olarak istediğimiz havayı yakalamış durumdayız. Bu hafta deplasmandan Aydın"a galip dönersek gruptaki hiçbir takım bizi durduramaz. Oyuncularımızın morallerinde geçtiğimiz haftalarla bu hafta arasında gözle görülür bir değişiklik var. Geçen haftaki Nazilli galibiyeti futbolcularımızın kendilerine olan özgüvenlerini yükseltti. Buna birde eski arkadaşlarının takıma dönmesi eklenince takımın morali çok üst seviyeye çıktı. İnşallah bu moralle istediğimiz konuma geleceğiz” dedi.
İdman sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Ahmet, Barış ve Hasan Bandırma maçında gol atarak Aydınspor"u galibiyete taşıyacaklarını söylediler. Geçtiğimiz hafta Nazilli maçında kırık eliyle kaleyi koruyan başarılı file bekçisi Mehmet bu hafta da gerekirse alçıdaki koluyla kaleyi koruyabileceğini beyan etti.