Aydın Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Aydınspor 1923 teknik heyeti ve futbolcularına Bölgesel Amatör Lig"de gösterdikleri başarı ve son İzmirspor maçında alınan 4-1 galibiyet nedeniyle 10 bin TL prim vererek ödüllendirdi.
Aydınspor 1923"ü kulüp tesislerinde ziyaret eden Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu"nu, Kulüp Başkanı Ahmet Gümüş, Teknik Direktör Mesut Toros ve futbolcular karşıladı.
Tesislerde teknik heyet ve futbolcularla sohbet eden Başkan Çerçioğlu, “Bu zamana kadar geçen süreçte göstermiş olduğunuz başarı nedeniyle sizleri kutluyorum. Bu başarının da bir ödülü olması gerektiğini düşünerek bugün sizlere ziyarete geldim” dedi.
Çerçioğlu, içerisinde 10 bin TL"lik ödülün bulunduğu zarfı Kulüp Başkanı Ahmet Gümüş, Teknik Direktör Mesut Toros ve Takım Kaptanı Cahit Paşa"ya teslim etti.
Lider Çiğli Belediyespor"un şampiyonluk adaylarından Denizli Konakspor"la oynayacak olması nedeniyle Yeni Milasspor maçının önemini ve puan değerini arttırdığını anlatan Çerçioğlu, futbolculardan Yeni Milasspor maçı için 3 puan sözü aldı.
Başkan Çerçioğlu ligin 12. haftasında deplasmanda Çiğli Belediyespor ile yapılacak maçın da kazanılması halinde futbolculara tekrar prim vereceğini müjdeledi.
Kulüp Başkanı Ahmet Gümüş, takım adına Başkan Çerçioğlu"na teşekkür ederken yaptığı konuşmada futbolculara şöyle seslendi:
“Aydın"da profesyonel hiçbir futbol takımı olmadığını gören başkanımız bizden şampiyonluk beklemekte. O yüzden biz de ilk devrenin kalan 4 maçını da kazanarak devreyi lider olarak kapatmalıyız. Ben sizler adına başkanımıza söz veriyor, şampiyonluğu son maça kalmadan ilan edeceğimizi ve Aydın halkına bu mutluluğu yaşatacağımızı belirtiyorum”