Türkiye derecesi elde eden Aydın Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Karate Takımı sporcusu Ayşe Demirhan, 3-5 Mart 2011 tarihileri arasında düzenlenen Türkiye Okullar Arası Karate Şampiyonası’nda 10’uncu ve 11-13 Ağustos 2011 tarihleri arasında Konya’da düzenlenen 21 Yaş Altı Türkiye Karate Şampiyonası’nda da Türkiye 6’ıncısı oldu. 2011 sezonunu iki madalya ile tamamlayan ve Avrupa derecesi hedefleyen Demirhan, 2012 sezonu hazırlıklarına erken başladı.
Aynı zamanda Aydın Lisesi öğrencisi olan Ayşe Demirhan, 4 yıldır karate sporuyla uğraştığını belirterek, “İlk başta kendimi savunmak için bu spora başladım. Bu yıl içinde Türkiye Okullar Arası Karate Şampiyonası’nda 10’uncu ve 21 Yaş Altı Türkiye Karate Şampiyonası’nda da Türkiye 6’ıncısı oldum. 2012 hazırlıklarına Hocam Mustafa Özsun eşliğinde sürdürüyorum. Büyük ilgi duyduğum karate sporunda Aydın’ı ve Türkiye’yi dünyada e iyi şekilde temsil ederek, madalyalar kazanmak istiyorum. Daha sonrada bu sporu yeni nesillere öğretmen için antrenör olmak istiyorum” dedi.
Ayşe Demirhan’ın 4 yıldır kendi öğrencisi olduğunu açıklayan Karate Milli Takımı Antrenörlerinden Mustafa Özsun da, “21 yıldır Türkiye ve Aydın için karateciler yetiştiriyorum. Çeşitli yaş gruplarında 80 öğrencimizle çalışmalarımızı sürdürüyoruz. 2011 sezonu tamamlandı. 2012 programı henüz belirlenmedi. Ama bir çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Yoğun ders programları sporcuların başarısını etkiliyor ama öğrencilerim elerlinden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorlar. Bunlardan birisi de Ayşe. Ayşe geçen sezonu 2 madalya ile tamamladı. Kendisi kutluyorum ve daha büyük başarılar elde edeceğine inanıyorum” diye konuştu.