Galatasaray grubun son maçında Sturm Graz"a tek golle mağlup olarak Avrupa"daki yenilmezlik serisini noktaladı.
Maça yedek ağırlıklı bir kadroyla çıkmasına rağmen galibiyeti hedefleyen Cim-Bom ilk yarıda yediği tek gole yanıt veremeyince, Avrupa kupalarında deplasmanda 10 maç sonra sahadan eli boş ayrıldı. 662 gün sonra Avrupa"da kaybeden sarı-kırmızılı temsilcimiz en son 27 Şubat 2008 tarihinde oynanan UEFA Kupası 3. tur rövanş maçında Leverkusen"e 5-1 mağlup olmuştu.

Hedefimiz 4 takım
Galatasaray"ın yenilgisi, UEFA sıralamasında 11. olan Türkiye"ye de darbe vurdu. Cim-Bom, Avusturya"dan puan veya puanlarla dönmeyi başarsaydı, gelecek sezon Avrupa Ligi"ne 3 yerine, 4 takımla katılmayı hedefleyen ve 10. sıradaki İskoçya ve 9. Hollanda ile yarışan Türkiye avantaj sağlayacaktı. Galatasaray ve Fenerbahçe ile Avrupa"daki yoluna devam eden Türkiye, İskoçya ve Hollanda"yı geçerek 9. sıraya yükselirse, gelecek sezon Avrupa Ligi"ne 4 takımla katılacağız.

Komşu güldü
Grubun diğer maçında Panathinaikos sahasında Dinamo Bükreş"i 3-0 yenerek ikinci sıradaki yerini korudu ve Avrupa Ligi"nde yoluna devam etti. Yunanistan temsilcisini galibiyete götüren golleri Rukavina ve Cisse (2) attı.