Didim Ziraat Odası Meclis Üyesi ve Fezvipaşa Mahallesi Muhtarı Ali Osman Çolak, dönemin Tarım Reformu Genel Müdürlüğü tarafından Didim'de 2002 yılında tapuları dağıtılan çiftçilere, arazilerin orman arazisi olduğu gerekçesiyle orman teşkilatı tarafından açılan davaların 8 yıldır mağduriyet yarattığını belirterek, bu süreçte sorunun çözümü için yapılan görüşmeler ve yazışmalardan ilk olumlu sonucu aldıklarını bildirdi. 
     Çolak, Didim'e bağlı Fevzipaşa Mahallesi'nde 2002 yılında uygulanan toprak reformu kapsamında 14 çiftçiye dağıtılan 28'er dönümlük arazinin, orman arazisi olduğu gerekçesiyle geri alındığını belirterek, mağduriyetin giderilmesi için Aydın İl Tarım Müdürlüğü ve Aydın Kültür ve Tabiat Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu ile yazışmalar yaptıklarını söyledi. 
     Kurulda olumlu karar alındığını bildiren muhtar Çolak, ''Kuruldan olumlu karar çıktı. Yakın süreçte Fevzipaşa Mahallesi'ndeki Milli Emlak'a ait tahsisli parsellerin kısmen tahsisinin kaldırılması neticesinde bu araziler 6 parçaya ayrılacak ve 2 parsel üzerinde Aydın Tarım İl Müdürlüğü Arazi İşleri Şubesine geçecek. Böylece mağdur olan 14 kişinin mağduriyetleri giderilecek'' dedi. 
     Sorunu iki ay önce Didim Ziraat Odası'nı ziyarete gelen AK Parti Aydın Milletvekili Ali Gültekin Kılınç'a da ilettiklerini de dile getiren Çolak, ''Milletvekilimizin de katkısıyla sorun çözüm aşamasına ulaştı. Bu arazilerin mağdur olan 14 kişiye verilmesiyle mağduriyet giderilecek. Destek veren herkese teşekkür ediyorum'' diye konuştu.