Koçarlı İlçesi'nde Belediye tarafından bu yıl geleneksel olarak 4.'sü düzenlenen Çamfıstığı Festivali renkli görüntülerle sona erdi. Koçarlı halkı Grup Bestem ve Şenay Yıldırım'ın konseri ile doyasıya unutulmaz bir gece yaşarken, Yığıntaş piknik alanında Sevtap Parman ve Ümmiye'nin şarkılarıyla hem eğlendiler hem piknik yaptılar.
Aydın Valisi Mustafa Malay'ın da katıldığı çam fıstığı festivalinde Romanya, Gürcistan ve Bulgaristan'dan gelen konuk ekipler, çeşitli gösterileri ile festivali renklendirdi. Çamfıstığı yarışmalarında dereceye girenler ise ödüllendirildi. Aydın Valisi Mustafa Malay; Koçarlı İlçesinin Türkiye'de en fazla çamfıstığı üreten 2. merkez olduğunu, Valilik olarak fıstıkçamı fidanı dikmeye devam edeceklerini söyledi.
Koçarlı halkının çalışmasını bildiği kadar eğlenmesini de bildiğini ifade eden Malay, “Her geçen yıl festivale katılım daha da artıyor. Halkın birlik ve beraberliği de bizleri çok mutlu ediyor” dedi.
Koçarlı Belediye Başkanı Cengiz Şen, festivalin oldukça güzel geçtiğine inandığını belirterek katkı sağlayan ve bu güzelliğe ortak olan herkese teşekkür etti.