Zafer Dershaneleri Söke Şubesi ve Şekerbank Söke Şubesi arasında imzalanan protokol ile dershanenin çiftçilikle uğraşan velilere ödeme avantajı getirildi.
Ekonomik anlamda sıkıntı içinde bulunan Sökeli çiftçi velilere ödeme avantajı sağlayan işbirliğinin protokolü Zafer Dershaneleri Söke Şubesi Yöneticisi Ömriye Demirkol ile Şekerbank Söke Şube Müdürü Emin Ersoy tarafından imza altına alındı. Türkiye genelinde örneği az olan protokol ile Sökeli çiftçi veliler, Zafer Dershanesi"nde eğitim görecek çocuklarının dershane ücretlerini 99 gün ve faizsiz olarak bir yılda ödeyebilecek.
İmzalanan protokolün içeriği hakkında bilgiler veren Şekerbank Söke Şubesi Müdürü Emin Ersoy, “Her sektörde vatandaşın yanında olan Şekerbank çiftçilerimizin de her zaman yanında olduğunu bir kez daha gösterdi. Zafer Dershaneleri ile bir ilki gerçekleştirdiğimiz bu projede hem üreticilerimize hem de eğitime büyük hizmet vermiş olacağız” dedi.
İmzalanan bu işbirliği protokolü ile çiftçilik faaliyetlerinde bulunan kişilere eğitim harcamaları konusunda katkı sağlamak istediklerini açıklayan Zafer Dershaneleri Söke Şubesi Yöneticisi Ömriye Demirkol ise; “Ekonomik koşulları göz önüne alarak çiftçi velilerimiz için ne yaparız diye düşündük. Dershanecilik sektöründe bir ilk olan bu proje ortaya çıktı. Çiftçi velilerimiz hem çocuklarını okutmaktan geri kalmayacak, hemde hasat döneminde ödeme yaparak rahat bir nefes almış olacak. Proje"de üreticilerimize yakın olan Şekerbank"ı tercih ettik. Şekerbank yetkililerine teşekkür ederken; projenin Söke ve dershanemize hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.