Hayat senaryosu bu kez akıllara durgunluk veren bir filmi sahneledi. Hem tıp hem de hukuk literatürüne geçen davalık olay, İstanbul'da yaşandı. C.K. (24), 6 yıl önce Nevzat adındaki, evli ve çocuklu biriyle aşk yaşamaya başladı. Durumu öğrenen aile kızlarını güvenlikçi A.K. ile nişanladı. C.K. ise bu birlikteliği istemediğini belirterek 4 kez nişan attı. Ancak babasının baskılarına dayanamayan genç kadın, 2006'da A.K. ile evlendi.

TEST YAPTIRDI!

Evliliğe rağmen C.K., sevgilisiyle bağını koparmadı. Genç kadın, kocası işe gittikten sonra sevgilisini eve aldı. Evlendikten 15 gün sonra hamile kaldığını anlayan C.'nin ilk aklına gelen soru ise bebeğin babasının kim olduğuydu... C.K. 2006'ının Aralık ayında ikiz erkek bebek doğurdu. Bebeklerden birine M.E. diğerine C.E. adı verildi. Genç kadın 1 ay sonra bebeklerden C.'nin, sevgilisine benzediğini fark etti.

Bunun üzerine evden kaçtı. Komşularından durumu öğrenen A.K. ise bebeklere DNA testi yaptırdı. Bu sırada C.K. eve döndü ama kocası test yaptırdığını ondan sakladı. Bir hafta sonra gelen test sonucu A.K.'yi şoke etti. Çünkü ikiz bebeklerden M.E. yüzde 99.99 onun çocuğuydu, ancak C.E.'nin babası o değildi.

ADLİ TIP DA ONAYLADI

A.K., kendisinden olan çocuğu ailesinin yanına gönderdi. Diğer bebek ve eşini ise kovdu. Boşanma davası açan A.K., C. adlı bebeği nüfusundan düşürmek için de talepte bulundu. Bu sırada Adli Tıp da ikizlerin ayrı kişilerden olduğu yönünde görüş belirtti. Bunun üzerine 3 yıl süren dava, boşanmayla sonuçlandı. Ayrıca C.K. "sadakatsizlik" gerekçesiyle eşine 10 bin lira tazminat ödemeye mahkum edildi. (TAKVİM)