Söke SML’nden mezun olan 61 öğrenci daha sağlık ordusuna katılmanın sevinç ve mutluluğunu yaşadı. 2010-211 Eğitim Öğretim yılında hemşirelik bölümünden 19, Acil Tıp Teknisyenliği bölümünden 19 ve Çevre Sağlı Teknisyenliği Bölümünden 23 olmak üzere toplam 61 öğrencinin mezun olduğu Söke SML mezuniyet törenine Belediye Başkan Yardımcılarından Levent Tuna, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Buğdayeken, İlçe Müftüsü Mevlüt Haliloğlu, Jandarma Kriminal Komutanı Jand Binbaşı Mustafa Mercan, Devlet Hastanesi Başhekim yardımcısı Op.Dr. Nevzat Önen, okul müdürleri ve veliler katıldı.
Okulu derece ile bitiren birinci Seher Kırlı, ikinci Pınar Çalışkan ve üçüncü Dönay Kara’ya diploma ve hediye verilirken birinci Seher Kırlı yaş kütüğüne isminin olduğu bröveyi çaktı.
Okul Müdürü Turan Danışık yaptığı konuşmada; “Söke Sağlık Meslek Lisesi olarak sağlık personeli yetiştirilmesinde bu alandaki açığın kapatılmasında üzerimize aldığımızı sorumluluğu başarı ile yerine getirdiğimize inanıyorum. Okulumuzdan mezun olan öğrencilerimizin tamamına yakını bu gün birçok kamu ve özel sağlık kuruluşlarında görev yapması gurur kaynağımız olmaktadır.” dedi.