Ankara Milletvekili Nesrin Baytok’un Bilim, Yönetim ve Kültür Platformu (BYKP) Başkanlığı döneminde hazırlanan bütün raporlar kaldırıldı. Sitede, sadece BYKP’nin yeni başkanı Ankara milletvekili adayı, Genel Başkan Yardımcısı Sencer Ayata döneminin çalışmalarına yer veriliyor. Baytok’un çalışmaları sitedeki ‘diğer raporlar’ linkinde de yok. 
 
‘GELİŞMELERİ İZLİYORUM’ 
 
Genel Merkez kaynakları, söz konusu raporlara genel merkez kütüphanesinden ulaşılacağını belirtirken internet sitesinin yeniden yapılandırılması nedeniyle bu yönde bir uygulama gerçekleştirildiğini ileri sürdü. Bu arada raporlara ulaşamayanlar konuyu Baytok’a da iletti. Baytok, yakın çevresine "Gelişmeleri izliyorum" demekle yetindi. Raporlara sadece Baytok’un kişisel internet sitesi üzerinden ulaşılabiliyor. Baytok’un www.nesrinbaytok.com.tr adresinde "bilim platformu (arşiv)" linki bulunuyor. 
 
ÖNSÖZ VAR KONUŞMA YOK 
 
Burada Baytok döneminin elektrik, yoksulluk, genetiği değiştirilmiş organizma (GDO), doğalgaz ve 2009 yerel seçimleri değerlendirme raporları yer alıyor. CHP’nin internet sitesinde platform linkinde Baytok döneminin "platform nedir" başlıklı önsözü yer alıyor ancak devamındaki Baytok’un konuşmasına yer verilmiyor.