AYDINPOST HABER SERVİSİ - Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Barkan Kalınomuz ile AK Parti İl Başkanı Sadık Atay arasındaki ‘yanıt’ düellosu büyüyor.

CHP İl Başkanı Kalınomuz’un, AK Parti İl Başkanı Atay’ı eleştiri yağmuruna tuttuğu basın açıklaması haberine Aydınpost’tan yorumla karşılık veren AK Parti İl Başkanı Sadık Atay’a, Kalınomuz yazılı açıklamayla karşılık verdi.

Atay, CHP'li Kalınomuz'a Aydınpost'tan yorum yaparak böyle cevap vermişti!

AK Parti İl Başkanı Sadık Atay’ın "Tam da Sayın Kalınomuz'a yakışan ifadeler tebrik ediyorum. Bir ifade şekli bir insana bu kadar yakışabilir mi? Pes doğrusu... Gerçekten SIĞ olmuş... Tayland'a hiç gitmediğim için sayın KALINomuz neyi ima ediyor anlamadım. Ama kendisinin TAYLAND'ı yakinen bildiği net bir şekilde anlaşılıyor. Venedik'i biliyorum. Sayın KALINomuz çayımı içmeye gelsinler Aydın'daki Venedik diye ifade ettiği ÖZLEM ÇAYI videosunu kendisine de izlettireyim. Tahmin ederim ki CHP İl Başkanı ve Belediye başkanı videoyu seyrettikten sonra 162 nolu S.S. Gondolcular Birliğini kurma kararına varırlar. Bu arada 5 kez yapıldığı ifade edilen çağrı tamamı ile asılsızdır. Bu konuda bile gerçeklerden ve samimiyetten uzak hareket etmek talihsizliktir. Sayın KALINomuz bizi izlemeye devam etsin..." yorumunu Aydınpost’a bırakmasının ardından haberi okuyan CHP İl Başkanı Barkan Kalınomuz, Aydınpost Haber Servisi’ne yazılı açıklama yolladı.

CHP’li Kalınomuz, “Zannettim ki; basın açıklamasıyla tarafıma cevap vermiş. Oysa öğrendim ki; 18.06.2012 tarihinde yaptığım basın açıklaması haberinin altına yorum atmış. Buradan anlaşılmaktadır ki, bundan sonraki süreçte, şahsım kamuoyu bilgilendirmek amaçlı basın açıklamaları yapacak, kendileri de haberin altına yorum atacak” dedi.

Kalınomuz, “Yine anlaşılıyor ki; Biz gündem belirleyeceğiz, kendisi ilkokul seviyesinde gündemi takip edecek. Siyaset yaşamım boyunca bildiğim şudur; siyaset ciddi bir iştir. Siyaset devlet adamı olmayı gerektirir. Siyaset yapan adamın sinirleri sağlam olmalıdır. Sanıyorum ki, il binasında, yeni Belediye hizmet binasını gördükçe psikolojisi bozulmuş ve bulunduğu makamı unutmuş, ancak unutmamalıdır ki, yapılan hizmetlerle psikolojisi uzun süre yerine gelemeyecek” şeklinde konuştu.
CHP İl Başkanı Kalınomuz, Atay’a çağrısını yinelediğini belirterek, şöyle devam etti:
“Yorum köşelerinde bana cevap vermeyi bıraksın 3 gün içinde çıkalım TV’ye derdimizi halka anlatalım. Yüreği yetiyorsa hodri meydan, Aydın halkının önünde gerçekleri tartışalım. Ayrıca, Atay benim soyismimi yazarken Kalınomuz’un kalın kısmını büyük harflerle yazmıştır. Güya böylece tarafıma hakaret ettiğini zannediyor. Bu bir siyasetçinin seviyesini gösterir. Bizler dik, kalın, doğru insanlarız.”

aydinpost-twitter.png aydinpost-facebook.png