Didim CHP Kadın Kolları eğitim öğretim yılının başlaması dolayısıyla Didim’de pilot Okul seçtikleri Balat İlköğretim Okulunda 70 öğrenciye eğitim yardımı yapıldı. 
Didim CHP Kadın Kollarının ilk öğretim haftası dolayısıyla daha önceden belirledikleri Balat İlkokulunda içinde Kalem, Silgi Kalem Traş, kalem kutusu resim defteri ve çizgili ve çizgisiz defterler bulunan çantaları Didim Belediye Başkanı Deniz Atabay’ında katıldığı bir törenle öğrencilere ulaştırdılar.
CHP Didim İlçe yönetim Kurulu Başkanı Gökmen Karataş ve Yöneticiler ile Gençlik kolları başkanı Caner Kaynak’ında bulunduğu heyet okul bahçesinde toplanan çocuklara çantalarını bizzat teslim ettiler. Çocuklarına verilen hediyeler için öğrenci velileri de okula gelerek CHP heyetine teşekkür ederek çocuklarına gösterdikleri hassasiyet ve mahallelerine verilen önemden dolayı Başkan Atabay’a ve CHP ilçe örgütüne teşekkür ettiler.
Sevinç içinde çantalarını alan çocuklarla daha sonra toplu fotoğrafta çektiren CHP’liler yaptıkları bu yardımın Kadın kollarının bir projesi olduğunu bundan sonra her yıl belirledikleri bir mahalle okuluna yardım edeceklerini, söylediler ve aydınlık bir gelecek için eğitimin gerekli olduğunu ve bu konuda ellerinden geleni yapacaklarını laik ve bilimsel eğitimin Türkiye’yi aydınlık bir geleceğe taşımanın ön şartlarından en önemlisi olduğunu söylediler.