AYDINPOST HABER SERVİSİ-Hatice Karaarslan-Aydın Sanayi Odası'nda düzenlenen toplantıya Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, CHP İl Başkanı Hulusi Şahinci, CHP İlçe Başkanı Barış Altıntaş, CHP 1. Sıra milletvekili adayı Bülent Tezcan, CHP 2. Sıra Milletvekili Adayı Metin Lütfi Baydar, CHP 4. Sıra Milletvekili Adayı Ferda Çağlar Erkut ve AYSO Yönetim Kurulu Başkanı Ercan Çerçioğlu, Meclis Başkanı Yalçın Pekgüzel’in yanı sıra birçok sanayici katıldı.
 
CHP 1. Sıra milletvekili adayı Bülent Tezcan, Sanayi Odasında düzenlenen toplantıda Sanayi Odasının herhangi bir mekân probleminin kalmadığını belirterek artık daha sağlıklı çalışmalara imza atacağının dikkatini çekti. Tezcan, “ 12 Haziran sonrası Türkiye iktidar değişikliği yaşayacak. Bu konuda hiçbir şüphemiz yok. Şuan baktığımızda her kesimin bir problemi var. Toplumun her kesimi ortak bir uzlaşmada buluşturulabilinir. İstikrarlı büyüme stratejisi planlıyoruz. Fakat Pazar ağını geliştirmediğimiz sürece ekonomik büyüme sağlanamaz. Çözüm politikalarını birlikte bulacağız. Biz sektörü, sektördekilerle birlikte yöneteceğiz. 13 Haziran sabahı CHP’nin tek başına iktidarını tüm Türkiye görecek” şeklinde konuştu.
 
CHP 2. Sıra Milletvekili Adayı Metin Lütfü Baydar da sanayicinin sorunlarına değinerek, “ Türkiye’de ciddi bir yoksullaşma var. İstihdama yönelik bir büyüme olmamış. Doğulu gibi üretmişiz, Batılı gibi harcamışız. Ciddi bir fukaralaşma söz konusu. Bu süreç değişecek. Sektörel teşvik vereceğiz” dedi.
09.20110527084848.jpg