Değerli okuyucularım Aydın ilinde 3 ay kaldım dolaşmadığım yer kalmadı gitmediğim mekan kalmadı gittiğim yerlerde Aydın Büyükşehir Belediyesinin ASKİ çalışanlarıyla karşılaştım, ya AYBA ile karşılaştım, ya Fen İşleri Daire Başkanlığının asfalt makinaları ile karşılaştım.

Gün oldu, bu hizmet veren insanlar ile konuştum gün oldu Belediye Başkanları ile konuştum gün oldu Aydın iline hizmet veren DSİ, Sağlık Müdürü ile konuştum hepsinin konuşmalarını www.aydinpost.com ‘daki köşemde yazıyorum.

 

Ancak,

Maalesef CHP parti yetkilileri milletvekilleri yazın hiçbirini Aydın CHP il Başkanını, CHP Kadın Kolları Başkanını daha da ileri gideceğim Kuşadası, Söke, Germencik, dışındaki belediye başkanlarını sahada göremedim.

Hele Aydın Efeler İlçe Başkanı evlere şenlik. Merkez ilçede ILICABAŞI Romanları çoğunlukta olduğu Mahalle Muhtarına ne ilçe başkanı olan beyefendi uğramış ne de hatırlarını sormuş bu beyefendi varsa yoksa boş iler ile uğraşıyor.

Hazret beni mahkemeye vermiş, Aydın Asliye Ceza Mahkemesinde davamız var sebep

Rahmet İsmet Sezgin ağabeyimi savunduğum için. Lafa geldiği zaman bu CHP’liler basın özgürlüğünden bahsederler.

Eğer Aydın ilinin “Topuklu Efesi” Sayın Özlem Çerçioğlu olmasa bunların hiçbirini kıymeti harbiyesi olmayacak.

Hele Bu CHP milletvekillerinden inanın 41 bin km dolaştığım Aydın çukurunda tozlarını görmedim. Bunların içinde biri var bu beyefendi kendisini severim işi gücü sosyal medyada mesaj atmak bari o bunu yapıyor diğer milletvekillerin hiçbirisini köy kahvesinde sanayicinin yanında çarşı pazarda inanın hiçbirini görmedim.

Şu an Aydın ilinde benim basit anketimle samimi söylüyorum yüzde 20 rey alamazlar.

AYDIN İLİNİN Topuklu efesi, su içinde yüzde 68 alır. Sakın bunu yanlış anlamayın İstanbul’un en büyük ilçelerinden birinin AK Partili İlçe Başkanı Didim’de evi olan bu başkan şunu söylüyor;

Aydın da CHP’li Sayın Özlem Çerçioğlu’nun elinden kimse Büyükşehir Belediye Başkanlığını alamaz. Çünkü Aydınlı, Sayın Özlem Çerçioğlu’nu fakir fukaranın hamisi olarak görüyorlar.

Değerli okuyucularım benim de çıplak gözle tespitlerim var. Aydın ilinde herkes Sayın Özlem Çerçioğlu’nun sırtına binmiş onun arkasına gizlenmiş meyhanelerde Kuşadası plajlarında Didim’deki teknelerinde politika yapıyorlar. Çok yazık. İyi ki Aydın ilinin “Topuklu Efesi” var.

AK PARTİ MİLLETVEKİLİ SN. MUSTAFA SAVAŞ ÇALIŞMALARI

Sık Sık Mustafa Savaş ile karşılaştım, köylülerle esnafla sohbetini gördüm.

AK Parti iktidarının pamuk çiftçisine destekleri anlatıyor, Aydın-Denizli otoyolunu ihale ettiklerini anlatıyor, Aydın Şehir Hastanesini ihale ettiklerini anlatıyor, Aydın ilindeki büyük arıtma tesislerinin kendileri tarafından yapılacağını anlatıyor, Sarıçay Barajı yaptıklarını yatırımını anlatıyor aynı şekilde ziraat konularını Sn. Rıza Posacı anlatıyor, Aydın İl sağlık Müdürlüğü’nün, Aydın Kültür Müdürlüğü’nün başarılarını anlatıyor. Öbür tarafta Kuyucak, Buharkent, Bozdoğan Belediyesi’nin Başarılarını anlatıyor.

En Önemlisi Halkıyla seçmeni ile buluşuyor.

Bu anlatımlardan halkın türlü sıkıntılarına rağmen HALK ADAM YERİNE KONDUĞU İÇİN Sayın Mustafa Savaş’ın söylemlerinden mutlu.

Ak Parti Milletvekili Sayın Metin Yavuz ise aman konuşmasın. Konuştuğu zaman Aydın ilinde CHP bir anda puanı yükseliyor. Benden söylemesi… AK Parti bu ismi sahadan çekmeli, Özlem Hanım hakkında söyledikleri, ADÜ’de için yaptığı konuşmalar toplum tarafından uygun görülmüyor.

   

SÖKE BELEDİYE BAŞKANI SAYIN LEVENT TUNCEL SÖYLEŞİM

Değerli okuyucularım Söke Belediye Başkanı ile makamında görüşme yaptım. Bu değerli Başkan, Voleybol Milli Takımında voleybol oynamış geçmişte VİNLEKS voleybol takımını as oyuncusu. Burada voleybol oynarken İstanbul Diş Fakültesi’ni bitirmiş, çok beyefendi, kibar bir Başkan. Sökeliler de kendisini çok seviyor.

Kendisi anlatıyor…

“Öğretmen bir babanın oğluyum, annem trafik kazasında öldü. Annem Babam Sökeli’dir. Ortaokulu ve liseyi Aydın Lisesi’nde okudum. 1977 Aydın Lisesi mezunuyum.

Lisede voleybola başladım. İstanbul’a Vinleks’e transfer oldum. AG Eti’de Aydınlı Faruk Bayır kardeşimle voleybolda birlikteydik. 1986 yılında Diş Hekimi olarak Söke’de çalışmaya başladım.

Neler yapıyorsunuz?

Ahmet Ağabey, Söke geçmiş yıllarda çok ihmal edilmiş. Seçildiğim zaman belediyenin Söke ticaret dünyasında hiç itibarı yoktu. Geçtiğimiz süre içinde müteahhitlere piyasaya olan borçlarımızı, işçi alacaklarını, kıdem tazminatlarını hepsini ödedik. Bugün erken ödeme yapıyoruz diye içimizdeki münafıklar başkan belediyenin parasını peşkeş çekiyor diyor.

Sadece İller Bankasına 80 milyon borcumuz var, eski parayla 80 trilyon. Bunu da belediye arazileri üzerine binalar yapmış, devlet işte bunları almak için siyasi iktidarın milletvekillerinden yardım istiyorum.

Bu konuda Söke AK Parti milletvekili ile birlikte çalışma yapınca adımızı AK Parti’ye geçiyor diye CHP’liler bu dedikoduyu çıkardılar. Bu CHP’lilerin işi gücü dedikodu çıkarmak. Benim Sayın Özlem Çerçioğlu ile aramı bozmak istiyorlar.

Bu CHP’liler yüzünden Söke’de hizmet yapmaktan zorlanıyorum.

Resimde görülen yere Söke’de toprak altında 10 katlı otopark yapmak istiyorum. Tabii bu konuda Sayın Özlem Çerçioğlu’nun desteklerine ihtiyacım var. Söke’deki CHP’liler maalesef elli bin dedikodu üretiyor.

Onlara sözüm şudur…

Bu kişiler CHP’ye çok zarar veriyor. Ben asla CHP’den başka yere gitmiyorum. Burası benim evim, ben CHP’ye ömrümü verdim. Sayın Özlem Çerçioğlu ile aramı da kimse bozamaz.

Benim devletim ile işlerim var, iktidar partisi milletvekilleri ile bu konularımı çözmek durumundayım.

Mesela,

Arazilerimizin üzerine devlet bir sürü bina yapmış. Buralardan 35 milyon TL Devletten alacağımız var. 80 Milyon İller Bankası’na her ay faizli borcumuzu ödüyoruz. Bu 30 milyonu tabi devletimizle mahsuplaşmak için Sayın Devletimizin Milletvekilleri ile görüşüp hal edeceğiz.

Resimde görülen yerde hükümet binası var. Bunu ben kiminle hal edeceğim tabii devletimle Ama CHP’li münafıklar dedikodu üretiyor. Önümüze engel koyuyorlar. Muhtarların bu kişilere tepkileri var. SAZLIKÖY halkı köprünün üstüne afiş astı. Çok üzüldüm meseleyi çözdük işte bu CHP’liler Özlem Hanıma zarar verdikleri gibi gerçek CHP’lilere ve Söke halkına çok büyük zararları oluyor.

Söke’de çok büyük gençlik merkezi yaptığını duydum anlatır mısın?

Ahmet ağabey, Gençlik Merkezinin iyi bir konferans merkezi yok, tiyatro merkezi yok işi büyüttük üniversiteli öğrencilerimiz var bunlar için geçici bu gençlik merkezinde tesis yapacağız, misafirhane yapacağız, yüzme havuzu kapalı yapacağız. 10 bin metrekare arsa komple tesis, restoran, tenis kortlar olacak bu tesis yaklaşık 40 bin metrekare civarında olacak.

Siyasete nasıl başladınız?

Siyasete ekonomik durumunuzu düzeltmeden Başlamamanız lazım aksi takdirde sıkıntılarınız tamahlarınız olur.

Kendinizi kurtarmadan memleket kurtarmaya kalkışmak yanlıştır. 20 sene evvel Kemal Beyin arkasında siyasete başladım.

 

Söke’den Sayın Özlem Çerçioğlu’na doğru bilgi gidiyor mu?

CHP’liler ve benim tarafımdan doğru gidiyor ama CHP’liler tarafından doğru gittiğini düşünmüyorum.

Bunlar tarafından Söke halkına bizim Özlem Hanım İle görüşmediğimiz anlatılıyor halbuki bunların tamamı yalan.

Ben Özlem Hanımla görüşüyorum, 2019 beri görüşüyorum sağ olsun her türlü yardımı görüyorum, 2024’e kadar da güzel şeyler yapacağız.

 

AKP milletvekili Metin Yavuz ile ilişkinizi anlatır mısınız?

Sayın Milletvekilimiz iki kere Belediyemize ziyaret etmiştir. Kendisi TC’nin milletvekilidir ve Sökeli’dir, iki ziyaretinde kendisine iki dosya verdik.

Hobi bahçeleri dosyası ve oto park dosyası.

Resimde görülen yukarıdaki hükümet meydanı ile ilgili kendisiyle görüşeceğiz bazı kendini bilmezler benim AK Parti’ye geçeceğimi söylüyorlar. Bu kişilerin benim Ak Parti’ye geçmem onların işine gelir..

Ben CHP’liyim onlar CEHAPE’li.

AK Partiden seçilip CHP’ye geçmek bir şerefsizliktir.

2024’den sonra da CHP’liliğim devam edecektir ve belediye başkan adayıyım. 34 köyümüzün yüzde 60 isteklerini çözdük. Şimdi şehir merkezine girdik Kasımdan sonra köylere tekrar dönüyoruz. Anketlerde Sökeli benden memnuniyetini %75 ile ifade ediyor. Muhtarların davranışlarınızdan iyi şeyler yaptığınızı görüyorsunuz.

Söke eski evlerle ilgili Mimar Kutay yaptığı çalışmalar için ne diyorsun?

Söke’nin bu mahallesini Mine Hanımın çalışmaları için teşekkür ediyorum. Buradaki eski eserleri düzenlemeye devam edeceğiz bu sokakları yeniden düzenleyeceğiz paramız oldukça eski binaları satın alıp düzenleyeceğiz. Eski Söke’yi yaşatmamız gerekir.

Söke Belediyesi’nin parası var mı?

Bizim Söke Belediyesi olarak iyi yönettiğimiz için paraya ihtiyacımız yok. En son Söke Çimento yarın da belediyeye faydası olmayan yeri 7,5 milyona çimento fabrikasına sattık. Ovada 2000 adet irili ufaklı üstünde arazimiz var bunları satacağız. Belediyeye gelir sağlayacağız.

Aski Genel Müdürü ile görüşe biliyor musun?

Ahmet Ağabey Benim Sayın Özlem Çerçioğlu’na ulaşmam da bir sıkıntı yok, ancak ASKİ GENEL MÜDÜRÜNE PEK ULAŞAMIYORUM. TELEFONU DEVAMLI MEŞGUL ÇIKIYOR. Burada KOORDİNATÖRLERDE sanırım sıkıntı var görevlerini yapmıyorlar. Özlem Hanıma intikal etmeyen konular maalesef olmuyor.

Demek ki ASKİ ile aranızda bir sıkıntı var Sayın Başkan, kamuoyuna da bu böyle yansıyor.

*

Değerli Okuyucularım,

Bazı CHP’liler Söke Belediye Başkanının burada önünde müthiş engel. Sayın Başkan öyle diyor.

Levent Beyin son sözü çok ilginçti, adaylığını açıklayan kişi için “Söke’de 100 CHP’li Aday olsun CHP seçim kazanır. Ama bu zat aday olsun Söke’de CHP seçim kazanamaz” dedi.