Söke CHP ilçe başkan yardımcısı Mehmet Arif Ceylan yaptığı açıklamada, “Hepinizin bildiği gibi çiftçimizin Ziraat Bankası ve Tarım Kredi Kooperatifine olan borçlarını yüzde 5 yasal faizinin ödenerek anaparanın bir yıl ertelenmesi taleplerini Milletvekilimiz Sn. Metin Lütfi Baydar ve Söke CHP İlçe Yönetimi olarak çeşitli günlerde dile getirmiştik. İktidar milletvekillerinin yaptıkları çeşitli açıklamalardan sonra oluşturulan kamuoyu baskısı sonucunu vermiştir. 21 Aralık 2011 günü resmi gazetede yayınlanarak yürürlüğe giren Bakanlar Kurulu kararı ile çiftçi borçlarının ertelendiğini öğrenmiş bulunuyoruz. Bu konuda girişimde bulunan ve emeği geçen herkese teşekkür eder çiftçimize hayırlı olmasını dileriz” dedi.
HER PARTİDEN SÖKELİ İL GENEL MECLİS ÜYELERİNE TEŞEKKÜR
“Siyasi partiler olarak bizler halkın sorunlarını çözmek onlara yardımcı olmak refah düzeylerini arttırmakla görevli olmalıyız. Bu konuda yerelde de, genelde de işbirliği yapabilmeliyiz” diyen Söke CHP Başkan Yardımcısı Mehmet Arif Ceylan açıklamasının devamında “AK Parti Söke İlçe Yönetiminin yapamadığını AK Parti il Genel Meclisi Üyesi Sayın Kenan Özcan Söke Belediyesi katı-atık projesi ve nazım-imar planındaki havaalanı ile ilgili yaptığı açıklamalar ve verdiği destekle başarı ile yerine getirmekte. Bu nedenle Sayın Kenan Özcan’ı kutlar görevinde başarılar dileriz. Söke’ye yapılacak her türlü yatırımda ve hizmette birlikte çalışmaktan mutluluk duyarız. Ayrıca Söke’yi İl Genel Meclisinde temsil eden CHP, MHP, AKP’li İl Genel Meclisi Üyelerimizin birlikteliklerini kutlar Söke’ye hizmetlerinde başarılar dileriz. Siyaset etmek kavga değil, halka hizmet etme sanatıdır. Biz Cumhuriyet Halk Partisi Söke İlçe Yönetimi olarak bu anlayışla hareket etmekte kararlıyız. Amaç bağcıyı dövmek değil üzüm yemek olmalıdır” ifadelerine yer verdi.
CHP İlçe başkan yardımcısı Mehmet Arif Ceylan bu güne kadar Söke’ye gelen devlet yatırımları ve Sökeli vatandaşlar tarafından yapılan hizmetleri araştırdıklarını sözlerine ekleyerek; “Onları daha sonra sizlerle paylaşmak istiyoruz. İstiyoruz; çünkü biz Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Yönetimi olarak artık Söke’mizin pastadan hak ettiği hizmeti almasının vaktinin geldiğine ve çoktan geçtiğine inanıyoruz. Hizmette iktidar ve muhalefet olarak sivil toplum kuruluşlarının desteğini de alarak bir lobi oluşturmalıyız. Neticesinde kazanan Söke ve Sökeliler olacaktır” dedi.
KUBİLAY VE MESUT ENGİN BİR KEZ DAHA RAHMETLE ANILDI
Toplantıda 23 Aralık 2011 Devrim Şehidi Asteğmen Hasan Fehmi Kubilay’ın Şehit edilişinin 81. Yılı, Kubilay ve arkadaşları canları pahasına Cumhuriyeti koruma ve kollama görevlerini yerine getirdiklerini hatırlatan Mehmet Arif Ceylan; “Kubilay’ın katledilişlerinin 81. Yılında hürmet ve saygı ile anıyoruz. Bunun yanında 21 Aralık 2011 Çarşamba günü toprağa verdiğimiz Sökemizin yetiştirmiş olduğu sinema sanatçımız merhum Mesut Engin’e Allahtan rahmet diler kederli ailesine sabırlar temenni ederiz” dedi.