CHP, 88. kuruluş yıldönümü dolayısıyla Genel Merkez bahçesinde bir resepsiyon düzenledi. Resepsiyon "son dönemde yaşanılan dramlar" dolayısıyla içkisiz yapıldı.
 
CHP'nin 88. yıldönümü dolayısıyla Genel Merkez bahçesinde bir resepsiyon düzenlendi. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun ev sahipliğinde gerçekleştirilen resepsiyona CHP'li milletvekilleri, Merkez Yönetim Kurulu üyeleri, Parti Meclisi üyeleri ve çok sayıda partili katıldı. Resepsiyona bugünkü Parti Okulu açılışında Kılıçdaroğlu ile birlikte kurdele kesen eski Genel Başkan Deniz Baykal katılmadı.
CHP'nin 88. Kuruluş Yıldönümü resepsiyonunda konuklara meyve suyu ve alkolsüz gazlı içecekler ikram edilirken alkollü içki ikram edilmemesi dikkat çekti. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, gazetecilerin "Resepsiyonda içki olmamasının özel bir nedeni var mı?" sorusu üzerine "Özel bir nedeni, son dönemde yaşandığımız dramlar diyelim" dedi.
 
Kılıçdaroğlu, resepsiyonda masaları tek tek gezerek konuklarla sohbet etti. Bugünkü Parti Okulu açılışı için Muş'tan gelen CHP'li gençlerle de sohbet eden Kılıçdaroğlu, eski CHP Genel Başkanı Altan Öymen ve eski SHP Genel Başkanı Murat Karayalçıın ile Avrupa'daki parti okulları hakkında değerlendirmelerde bulundu.
 
CHP GENEL MERKEZ BAHÇESİNE YAZLIK SİNEMA
 
Kılıçdaroğlu, bir süre gazetecilerle de sohbet etti. CHP Genel Merkezi'nin bahçesinde çeşitli etkinlikler yapmayı parti yöneticileriyle konuştuklarını anlatan Kılıçdaroğlu, "Neden bir yazlık sinema olmasın gecekondulardaki çocuklar için. Varoşlardan çocuklar alınır, kolalarını gazozlarını içerler. Sonra götürülürler" dedi.
 
"ÖĞRENCİLER İSTEMİYORSA BEN DE İSTEMİYORUM"
 
CHP Genel Merkez binasın çevresinde öğrenci yurtları olduğuna dikkat çeken Kılıçdaroğlu, Genel Merkez'e fotokopi makinaları koyabileceklerini, öğrencilerin bu makinalardan belli miktarda ücretsiz fotokopi çekme imkanı oluşturmayı düşündüklerin açıkladı.
 
Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin ODTÜ kampüsünün ortasından yol geçirme planını değerlendiren Kılıçdaroğlu, "Öğrenciler kabul ediyor mu, etmiyor. Ben öğrencilerden yana tavır koymak durumundayım. ODTÜ'nün ortasından yol mu geçer Allah aşkına? Eskiden Atatürk Bulvarı vardı değil mi, Çankaya'ya çıkan? Ne kadar güzel bir bulvardı orası. Siz hiç kentin merkezinden otoban geçtiğini gördünüz mü? Bizde geçti. Tam bir facia, kent öldü" diye konuştu.