Nazilli Ahmet Şensan Kültür Merkezi"nde düzenlenen yemeğe CHP Aydın Milletvekili Fatih Atay, CHP Nazilli İlçe Başkanı Zehra Kaymak, Aydın Baro Başkanı Sümer Germen, Nazilli Baro Temsilcisi Ayhan Nuri Ünal, CHP"li çevre ilçelerin ve beldelerin belediye başkanları, CHP İlçe Başkanları, ilçe ve belde örgütleri ile CHP Aydın Milletvekili Aday Adayları katıldı.
Geceye ev sahipliği yapan CHP Nazilli İlçe Başkanı Zehra Kaymak yaptığı konuşmasında, Türkiye"nin zor bir süreçten geçtiğini iddia etti. Kaymak; “ Gençlerimiz işsiz ve ailelerimiz çocuklarının gelecek kaygısını taşımaktadır. Ülkemizin en kısa zamanda AK Parti iktidarından kurtulması şarttır. Ülkemizin kurtuluşu CHP"nin iktidara gelmesindedir. Türkiye"nin Atatürk ilke ve devrimlerinin ışığında çağdaş uygarlık seviyesine erişebilmesi, aydınlanma ve kalkınma süreci hedefine ulaşabilmesi için CHP"nin iktidara gelmesi şarttır. CHP halkın iktidarını mutlaka kuracaktır. Sayın genel başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu"nun başbakan olduğu günler yakındır. 12 Haziran seçimlerinde iktidara giden yolda birlik ve beraberlik içersinde olacağız. Aile sigortası, genç artı ve tarım, ekonomi, işsizlik ve somut çözüm projelerimiz ile halkımıza kendimizi anlatacağız, çok çalışacağız. Halkın iktidarını mutlaka kuracağız” dedi.
Ülkenin mevcut AK Parti hükümetinden kurtulmasının zamanı geldiğini ve bununda CHP"nin çalışmaları ile gerçekleşeceğini söyleyen Mehmet Boztaş ise yaptığı konuşmada; “Geçtiğimiz yerel seçimlerde Aydın"da ve ülke genelinde büyük başarı elde eden partimiz şimdi aynı başarıyı önümüzde yapılacak olan genel seçimlerde tekrarlayacaktır. Halkımız mevcut AK Parti Hükümetine genel seçimlerde gereken dersi verecektir. Artık ülke genelinde yapılan tüm haksızlıklara dur diyecektir. Bu ülkede artık CHP"nin iktidar olmasının zamanı gelmiştir” şeklinde konuştu.