Milletvekili aday listelerinin 11 Nisan Pazartesi günü saat 17.00’ye kadar teslim edilmesi gerekiyor. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve Genel Başkan Yardımcıları, aday listelerini belirlemek için yoğun mesailerini sürdürüyorlar. Aday listelerinin teslimi için süre azalırken CHP Genel Merkezi de aday adaylarının akınına uğradı. Aday adayları, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’na ya da Genel Başkan Yardımcılarına kendilerini tanıtmak için yoğun çaba sarf ediyorlar. 
 
Özellikle CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin’in odasının bulunduğu Genel Merkez binasının 10. katında aday adayı yoğunluğu yaşanıyor. CHP’de birçok Genel Başkan Yardımcısı, rahat çalışabilmek için odalarında değil, Genel Merkez binasının üst katlarında çalışmalarını sürdürüyor. 
 
Aday listelerinin teslimine 3 günden az bir süre kala CHP, bu yoğunluğu önlemek için ziyaretçilere kapılarını kapattı. CHP Genel Merkezi’ne 9-10-11 Nisan günleri ziyaretçi kabul edilmeyecek. CHP Genel Merkez çalışanları da bu Cumartesi ve Pazar günleri tatil yapmadan çalışacaklar. (ANKA)