AYDINPOST HABER SERVİSİ/Murat UÇKAÇ-27 Mayıs Pazar günü saat:13.00'da gerçekleştirilecek olan CHP Aydın İl Kongresi öncesinde İl Başkanı Hulusi Şahinci Menederes Park'ta basın mensuplarına kahvaltılı bir basın toplantısı düzenleyerek veda etti. Kahvaltıya Şahinci'nin eşi Kadriye Şahinci de katıldı.

İl Başkanı Şahinci şimdiye kadar beni yanlız bırakmadınız, emekleriniz için sizlere çok teşekkür ediyorum diyerek başladığı başladığı konıuşmasında, "2008 yılında  CHP Aydın il yönetimine eğitim sekreterliği görevinde bulunarak girdim. Yaklaşık 15 aydır da il başkanlığı görevini layıkıyla yerine getirmeye çalışıyorum. CHP tarihinde ilklerin benim dönemime denj geldiği için kendimi şanslı hissediyorum. CHP ilk olarak 37 milletvekili aday adayının bulunduğu bir ön seçimle kendi milletvekili adaylarını belirledi. Bu dönemde adayların hepsine aynı yakınlığı götermeye dikkat gösterdim. İkinci bir ilk ise CHP 12 Eylül sonrası ilk defa bu kadar fazla oy aldı ve Türkiye genelinde her iki kişiden birinin AKP'ye oy verdiği dönemde Aydın'da birinci parti olduk. Bu başarıda tüm CHP'li arkadaşlarımın payı var ve hepsine teşekkür ediyorum. Yeni seçilecek yönetici arkadaşlarımında bu başarının üstüne çıkacağını da ümit ediyorum" dedi.

Aydın'ın büyükşehir olma durumunu da değerlendiren Şahinci, "Aydın büyükşehir olma yolunda hızla ilerliyor. Artık kesin kararı bekler duruma geldik. Büyükşehir belediye başkanlığını da partimizin alacağından hiç süphem yok" diye konuştu.
 
EŞİ KADRİYE ŞAHİNCİ'YE TEŞEKKÜR
 
Şahinci, "Eşim Kadriye Şahinci'de siyaseye yabancı biri değildir. Kendisi siyasi deneyimlere sahip olduğundan dolayı beni her zaman anlayışla karşılamış ve her konuda arkamda olmuştur. Kendisine bugüne kadar ki desteklerinden dolayı sizlerin huzurunda teşekkürü bir borç biliyorum" dedi.

aydinpost-facebook.20120414234532.jpg

aydinpost-twitter.jpg

img_5957.jpg

img_5961.jpg