Ak Partili Mustafa Savaş’ın "Aydın Büyükşehir Belediyesi yetersizve başarısız" ifadeleri sonrasında yazılı açıklama yayınlayan CHP’li Polat Bora Mersin, “Eliniz cebinizde dolaşacağınıza il özel idare elinizdeyken yatırım yapsaydınız sayın savaş elinizi kolunuzu bağlayan mı vardı?” diye konuştu.

AFETTEN MEDET UMUYORLAR

Polat Bora Mersin, “AKP’li milletvekili Mustafa Savaş halk bir afete uğrasa da büyükşehir belediyesi üzerinden prim yapsam diye yine iştahlı iştahlı açıklamalara girişmiş. Kendisi öyle bir psikolojik çöküntü içerisinde ki Özlem Çerçioğlu karşısında o kadar çaresizsiniz ki afetten medet umar hale gelmiş.Şimdi küçük bir hatırlatma ile kendisine soruyorum. Henüz büyükşehir yokken 2002 yılından 2014 yılına kadar geçen süre zarfında, il özel idare elinizdeyken, 12 yılda altyapı yaptınız da biz mi söktük sayın vekil?Geçen 4 yılda il tarihinde görülmemiş yatırım yapıldı. Bu yatırımlar halka hizmet için yapılırken aynı zamanda sizler için büyük bir ayıbı da ortaya çıkardı.Onca yıl eliniz cebinizde dolaşıp, Aydın’a tek çivi bile çakmadığınızı gözler önüne serdi.Sadece 4 yılda 1.5 milyarı geçen alt ve üst yapı yatırımı yapıldı neden?Büyükşehir geldiğinde 17 ilçede ne altyapı ne üstyapı yoktu çünkü...Milletin evini su basmışsa bunu ASKİ’ye ya da Özlem Çerçioğlu’na değil öncelikle kendinize sormanız daha doğru olacaktır.İl özel idare elinizdeyken 12 yılda yapamadığınız hizmeti, bin bir zorluklarla, yıpratmalarla, iktidara yaslanmadan 4 yılda yapan bir büyükşehir belediyesini itham ederken iki kere düşün.Yoksa halk sandıkta sorar bu ne perhiz bu ne lahana turşusu diye! Hoş, sen bu yerel seçim sandığında tecrübelisin, son yaşadığın hezimet ile halk sana cevabını vermişti” dedi.

Başkan Mersin sözlerini şöyle sürdürdü:

“AKP’li büyükşehir belediyelerinde yaşanan sel manzaralarını da hatırlatmakta fayda var.Özellikle Denizli, Ankara, İstanbul vb. illerde yaşanan sel felaketlerini ülkece mizah konusu yaptılar.Ama milletin düştüğü durum değil AKP belediyeciliği mizah malzemesiydi. AKP yalnızca Aydın’dan ibaret değil. 16 yıldır iktidarsınız, memleketin hali ortada…Durum bu kadar açık. Halep oradaysa arşın burada…Buyur ölç.”

foto1.jpgfoto2.jpgfoto3.jpg

283053.jpg

Aydınpost ANDROID'de TIKLA İNDİR!   Aydınpost APPSTORE'da TIKLA