Başkan Mehmet Şık, yaşanan bu kargaşa ve kaos ortamında hem partimizin hem de üyelerimizin daha fazla zarar görmemesi ve gerginliğin azalması için Genel Merkezle de görüşerek erteleme kararı alındıklarını açıkladı.

“CHP’li Olma Bilincinden Uzak Saygısızca İthamlar Ve Hakaretler Yapıldı”

Efeler İlçe Başkanı Şık, yaşanan olumsuz olayların neden ve nasıl gerçekleştiğini şu şekilde “Bu süre içerisinde yeterince gergin olan havayı yumuşatmak için ben ve yönetimim sükûnetimizi korumuş, sorumluluğumuzun gereğini yerine getirmiştir. Ancak, yaratılan kargaşa ve kaos ortamının özellikle sosyal medyada devam ettirilmek istendiğini, şahsım ve yönetimime ve Genel Başkan Yardımcımıza Cumhuriyet Halk Partili olma bilinci ve sorumluluğundan çok uzak saygısızca itham ve hakaretler yapılmaya devam edilmiştir. Bilinmelidir ki, bu yazılanlara cevap vermememizin tek sebebi, yaşanılan gerginliğin bir an önce son bularak kalan mahallerimizin seçimlerini tamamlamak isteğimizdir. Bilinmelidir ki, bu tür davranış ve paylaşımlar kişileri değil Cumhuriyet Halk Partisini küçük düşürücü ve yıpratmaya yönelik tavırlardır” ifade etti.

Şık, “Ertelediğimiz 6 mahallemizde tüzüğümüzün ön gördüğü şekilde delege seçimlerinin yapılacağını, bu süreci sağlıklı ve sağduyunun hakim kılınarak seçimlerin partimize yakışır bir şekilde bitirilmesine herkesin katkı koymasını beklerim” dedi.

Aydınpost ANDROID'de TIKLA İNDİR!   Aydınpost APPSTORE'da TIKLA