Yerel seçimlerde belediye başkan adayları hakkındaki bilgiler seçmenler tarafından merak ediliyor. CHP Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Muhittin Böcek de bu isimlerden birisi... İşte Muhittin Böcek'in biyografisi...

MUHİTTİN BÖCEK KİMDİR?

1962 yılında Antalya'nın Konyaaltı ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise eğitimini Antalya'da tamamladı. Yüksek öğrenimini Halkla İlişkiler ve İktisat bölümlerinde tamamladı. Kamu Yönetimi ve Siyaset Bilimi alanında yüksek lisans yaptı.

Muhittin Böcek, yaşamı boyunca zirai üretim, ulaşım ve turizm gibi sektörlerde çalıştı. 1994 - 1999 yılları arasında Anavatan Partisi Merkez İlçe Başkanlığı görevini yürüttü.

1999'da yapılan seçimlerde Anavatan Partisi'nden Konyaaltı Belediye Başkan Adayı oldu. 2004, 2009 ve 2014 Yerel Seçimleri'nde de Cumhuriyet Halk Partisi'nden aday olarak yeniden Konyaaltı Belediye Başkanı seçildi.

4 dönem Akdeniz Belediyeler Birliği Başkanlığı görevinde bulunan Muhittin Böcek, aynı zamanda Batı Antalya Turizm Koruma ve Gelişim Bölgesi Altyapı Hizmet Birliği (BATAB), Konyaaltı Turizm Eğitim ve Kültür Vakfı (KONTEV) Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Konyaaltı Kent Konseyi Başkanlığı görevlerine de devam ediyor.