HABERİN VİDEOSUNU İZLEYİN

Toplantıda konuşan CHP Aydın Belediye Başkan Adayı Özlem Çerçioğlu, “Koltuk sevdalısı değil hizmet sevdalısı bir ekiple yola çıktık. Aydın"ı en hizmeti sunacak ekibimizle 30 Mart sabahı göreve hazırız” dedi.
Aydın Sanayi Odası"nın restoranında düzenlenen kahvaltılı basın toplantısına İl Başkanı Tunç Aytur, Merkez İlçe Başkanı Barkan Kalınomuz, il ve merkez ilçe yöneticilerinin yanı sıra belediye ve il genel meclisi üyesi adayları katıldı. Toplantının açılışında konuşan CHP Aydın İl Başkanı Tunç Aytur, ülkenin içinde bulunduğu durumdan söz ederek, yaşanan ekonomik krizler nedeniyle her kesimin huzurunun kaçtığını iddia etti. Aydın"da 30 yıl aradan sonra Belediye Burçları"nda CHP"nin bayrağını dalgalandıracaklarını ifade eden Aytur, adayları Özlem Çerçioğlu"ndan da övgü ile söz ederek, “Meclis"te nasıl çalıştığını hepimiz çok iyi biliyoruz. Yaptıkları yapacaklarının teminatıdır. Şaibesiz ve dürüst, şerefli bir ekip ile Aydın"ı yönetmeye talibiz” dedi.
Belediye ve İl genel Meclisi Üyesi adaylarının tek tek basına tanıtıldığı toplantının ardından konuşan CHP Aydın Belediye Başkan Adayı Özlem Çerçioğlu, kimse ile kavgalarının olmadığını tek hedef ve gayelerinin Aydın"a hizmet olduğunu söyledi. Aydın"ın bugüne kadar kavgacı ve birinin yaptığını diğerinin bozduğu yöneticilerden de çok çektiğine dikkat çeken Çerçioğlu “Biz güzel olan her şeye sahip çıkacağız. Bunun yanında daha önce görev yapmış ve hizmet üretmiş herkese teşekkür ediyoruz. Şunu herkes bilsin. Biz kavga etmeye, birileri ile hesaplaşmaya değil hizmet üretmeye geleceğiz” dedi.