Rap müziğin en sempatiği Ceza, 22 Nisan Cuma günü 16:00-18:00 saatleri arasında, Media Markt Beşiktaş Fulya mağazasında sevenleriyle buluşacak.

Avrupa'nın dev elektronik mağazalar zinciri Media Markt, 13 yıl önce başladığı profesyonel müzik hayatında hızla zirveye yükselen rap'çi Ceza’yı Media Markt Beşiktaş Fulya mağazasında müzik tutkunları ile biraraya getirecek.

En büyük çıkışlarından birini 2004 yılında RockIstanbul Müzik Festivali’nde yakalayan Ceza, 22 Nisan Cuma günü 16:00-18:00 saatleri arasında Media Markt Beşiktaş Fulya mağazasında hayranları ile buluşacak ve yeni albümünü imzalayacak.

Toplam 2000 kelimeden oluşan “Onuncu Köy” isimli son albümünden hit parçaları “rap” müzik severler için seslendirecek olan Ceza’nın albümü, Media Markt Beşiktaş Fulya mağazasında, imza gününe özel 4.99 TL fiyat ile satışa sunulacak.

Albümlerinde Mercan Dede, Sezen Aksu, Candan Erçetin, Yıldız Tilbe gibi ünlü sanatçılarla düet yapan ve farklı tarz müziklerle sanatını bütünleştiren Ceza, Media Markt Beşiktaş Fulya mağazasında gerçekleştireceği imza gününde, hayranlarına vereceği mini konserde sürpriz şarkılar seslendirecek.

Dünya markası ortalama 50.000 ürünü en iyi hizmet kalitesi, en bol seçenek ve uygun fiyatlarla müşterilerine sunan Media Markt Beşiktaş Fulya mağazası, Ceza’nın imza günüyle, sanatı ve teknolojiyi birarada sunmaya devam edecek.