Boşandığı eşi petrol zengini İranlı işadamından aldığı 140 milyon TL boşanma tazminatıyla gündeme gelen Ceyla Gölcüklü"nün bir süredir pankreas kanseriyle mücadele ettiği iddia ediliyordu.

Aynı şekilde ayrıldığı sevgilisi Zeki Tanyeri"nin de prostat kanseri olduğu, hatta tedavi için birlikte ABD"ye gittiği öne sürülüyordu.

Vatan gazetesinde yer alan habere göre, Ceyla Gölcüklü cep telefonunu kapatıp, en yakın arkadaşıyla bile konuşmazken Zeki Tanyeri ise bu iddialarla ilgili sessizliğini şu sözlerle bozdu:

“Ceyla"nın bir rahatsızlığı var ama bu sorun öyle sanıldığı gibi pankreasında değil. Midesinde bir problem var, tedavisi yapılıyor. Hazım sorunu, gaz sorunu, şişkinlik yaşıyordu. Yemek yiyemiyordu, bu yüzden zayıflamıştı. Belki de zayıflığı yüzünden bu söylentiler çıktı ama şimdi iyi. İştahı arttı, kilo da aldı. Abartılacak bir şey yok. Bu arada ben de iyiyim, hasta değilim. Son olarak şunu da belirtmeliyim Ceyla ile ilişkimiz 5 yıldır devam ediyor. Onun yeri benim için çok farklı. Kendisini gerçekten seviyorum.”