Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, “En Çevreci Okul Yarışmasında” önce Aydın ve daha sonrada Türkiye şampiyonu olan Çapahasan İlköğretim Okulu"nu 10 altın ile ödüllendirdi.
Belediye Başkanı Haluk Alıcık, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Sezai Selçuk ile birlikte “En Çevreci Okul Yarışmasında” önce Aydın ve daha sonrada Türkiye şampiyonu olan Çapahasan İlköğretim Okulu"nu ziyaret etti. Elde ettikleri başarı nedeniyle okul idaresi ve öğrencileri kutlayan Başkan Alıcık, En Çevreci Okul Yarışmasında Nazilli"yi temsil eden 10 öğrenciyi altın ile ödüllendirdi.
Nazilli"ye büyük bir gurur yaşatan öğrencileri kutlayan Başkan Alıcık, “Bilindiği gibi Çapahasan İlköğretim Okulu, 2009 yılı Uygulamalı Çevre Eğitimi Projesi kapsamında "Her İlin En Çevreci İlköğretim Okulu Yarışması"na katılarak önce Aydın il birinciliğini, daha sonra da Çevre ve Orman Bakanlığı tarafından yapılan değerlendirme sonucunda Türkiye birincisi seçilerek 2009 Yılı Dünya Çevre Günü etkinlikleri kapsamında birincilik ödülünü almıştır. Ben yarışmaya katılan öğrencilerimizi yürekten kutluyorum ve başarılarının devamını diliyorum” dedi.