Logitech, genelde Apple ürünleri için oldukça kullanışlı aksesuarlar üretiyor. Şimdide hem Macintosh bilgisayarlarda hem de iPad ve iPhone ile birlikte kullanılabilecek yeni kablosuz klavyesi K760 modelini tanıttı.

Logitech K760 klavye, güneş enerjisi ile kendini şarj edebiliyor olması en büyük özelliklerinden birisi. Cihazın beyaz görünümü de Apple ürünleri ile tam bir uyum içinde.

Logitech Wireless Solar Keyboard K760, bluetooth bağlantısı sayesinde kolay geçiş imkanı sunuyor. Bu özelliği ile klavyeyi aynı anda üç cihazla birden eşleştirerek tekrar bağlanmaya gerek kalmadan cihazlar arasında tek tuşla geçiş yapma imkanına sahipsiniz. Bu şekilde mesela Mac'in başından kalktığınızda tek bir tuşla iPad'e ya da iPhone'a geçebilirsiniz.

Güneş enerjisi ile pilleri tam şarj olduktan sonra 3 ay boyunca güneş görmese bile Logitech K760 çalışıyor. Bu model bir önceki model olan K750 klavyenin geliştirilmiş bir versiyonu.

Logitech K760′ın Haziran ayı içinde satışa çıkması bekleniyor. Türkiye'de de satışa sunulacak olan K760′ın Türkiye fiyatının 235 TL (KDV Dahil) olacağı söyleniyor.