Olayda ölen ya da yaralanan olmadı. Aracın zırhlı olması büyük bir faciayı önledi. Olay yerinde 30 adet kaleşnikof mermi kovanı bulundu.

Alınan bilgiye göre, Siteler Polis Merkezi'ndeki görevlerini tamamlayarak şubeye dönen 38 çevik kuvvet polisinin bulunduğu servis aracı Akdeniz İlçesi Çiftçiler Caddesi'nde seyir halinde iken Güneş Mahallesi 5869 sokakta kaleşnikoflu saldırıya uğradı. Önünde ve arkasında panzerin bulunduğu polis servis aracına çok sayıda mermi isabet etti. Ön lastikleri patlayan ve yakıt tankı delinen araç durmayarak şubeye ulaştı.

Çok sayıda merminin isabet ettiği servis aracının zırhlı olması nedeniyle mermilerin içeri girmemesi büyük bir faciayı önledi. Ölen ya da yaralananın olmadı. Olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi.

Yapılan araştırmada 30 adet kaleşnikof mermi kovanı bulundu. Mermilerden bazılarının ise çevredeki iş yerlerinin camlarına isabet ettiği görüldü. Boş kovanlar incelenmek üzere Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü. Polis ekipleri saldırganı ya da saldırganları yakalamak için çalışma başlattı. 

 

sabah