KAYINPEDER ÖNCE GELİNİNİ ÖLDÜRDÜ, SONRA İNTİHAR ETTİ

TEKİRDAĞ'ın Çorlu ilçesinde 'erkeklerle görüştüğü' yönündeki iddialar nedeniyle cinnet getiren kayınpeder önce gelinini pompalı tüfekle öldürdü, ardından da kendi canına kıydı.

Çorlu Çobançeşme Mahallesi Mustafa Kemal Caddesi üzerinde bulunan apartmanın giriş katı dün akşam saatlerinde kan gölüne döndü. Evde eşi Safiye oğlu Mehmet, gelini İlknur ile yaşayan Yunus Ulusoy'un sabrı dün gece gelen bir telefon ile taştı. Yunus Ulusoy, 1.5 yıl önce gelini İlknur'un başka erkeklerle görüştüğü yönündeki dedikoduları oğlu Yunus'a anlattı. Çiftin boşanmaya karar vermesi üzerine aile büyükleri yeniden araya girerek 4 yaşındaki kızını düşünerek bu kararlarından vazgeçirdiler. Tartışmadan sonra gelin İlknur 8 ay önce ikinci çocuğunu dünyaya getirdi.

Geçtiğimiz hafta içinde evde oturdukları sırada gelin İlknur'un cep telefonuna cevapsız bir çağrı gelince aile arasında yeniden bir tartışma çıktı. Üç gün önce bir kez daha gelen çağrı üzerine gelinin cep telefonunu alan kayınpeder Yunus Ulusoy bir kadın adına kayıtlı numarayı geri arayınca erkek sesi ile karşılaştı. Aile arasında yeniden tartışma çıktı. Ancak dün akşam saatlerinde gelen çağrıyı arayan Yunus Ulusoy'e telefona çıkan erkeğe, "Evli bir kadını aramaya utanmıyor musun' diye bağırdı bunun üzerine, karşıdaki erkek küfür ederek telefonu kapadı. Evde çıkan tartışma üzerine kayınvalide  yanına torunlarını alarak parka götürdü. Sinirlenen eş Mehmet Ulusoy da dışarı çıktı.

Evde gelini İlknur ile yalnız kalan Yunus Ulusoy tartışmanın büyümesi üzerine cinnet getirerek pompalı tüfeği alıp ateşledi. Tüfekten kurşunlarla yere yıkılan gelinden sonra kayınpeder bu kez tüfeği kendi başına dayayarak intihar etti. Torunları ile parktan dönen Safiye Ulusoy evde eşi ve gelinin cesedini görünce polise haber verdi. Kayınpeder ve gelinin cesetleri otopsi yapılmak üzere İstanbul Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı.Cinayet ve intihar olayı ile ilgili soruşturma başlatıldı.

Milliyet