Gündüz 23 Nisan Parkında Kermes düzenleyen Kardelen Derneği akşam da unutulmayacak bir konsere ev sahipliği yaptı.
Nazilli Şehir Stadı'na sahne alan ünlü sanatçı Murat Göğebakan yaklaşık 5 bin kişiye müzik ziyafeti verdi. Şenlikten elde edilen gelirin ihtiyaç sahibi öğrencilere burs olarak vereceklerini belirten Kardelen Eğitim Derneği Başkanı Ayşe Yılmaz, “Bu tür etkinliklerle elde ettiğimiz geliri muhtaç öğrencilerimize burs veriyoruz. Bizi desteklen herkese teşekkür ediyoruz” dedi.
Sanatçı Murat Göğebakan, konser öncesi Nazilli Belediyesi'ne giderek Belediye Başkanı Haluk Alıcık'ı makamında ziyaret etti. Başkan Alıcık, "Biz tüm spor etkinliklerine, kültür ve sanata önem veren bir belediye olarak sanatçı kardeşimiz Murat Göğebakan'ı Nazilli'mizde misafir etmekten ve ağırlamaktan gurur duyuyoruz. Sürekli olarak da kendisini konserler vermek üzere şehrimize bekliyoruz” diye konuştu.
Her yıl düzenlediği kermeslerden elde ettiği gelirleri ihtiyaç sahibi öğrencilere eğitim bursu olarak veren Kardelen Eğitim Derneği, daha fazla gence ulaşabilmek amacıyla bahar şenliğinin 3.'sünü düzenledi.
Kardelen Eğitim Derneği Başkanı Ayşe Yılmaz, Nazilli şehir stadında gerçekleştirdikleri Murat Göğebakan konserinde elde edilen gelirin öğrencilere verileceğini söyledi.
11 yıl önce başlayan bu serüvenlerinin devam edeceğini belirten Yılmaz, "Başladığımız o günden beri bu sevgi bizde hiç değişmedi. Öz değerlerimizi hiç yitirmeden, hiç yılmadan, usanmadan düştük bu yola. Evet bu duygu ve düşünce birlikteliği içinde devam etmeye çalıştığımız bu yolda bizlerden hiçbir zaman desteklerini esirgemeyen Kardelen Eğitim Derneği gönüllülerine gelip geçen bütün yönetim kuruluna ayrıca bu organizasyonlar da yanımızda yer alan Nazilli Belediye Başkanımıza ve ekibine teşekkür ediyoruz” diye konuştu.
Nazilli şehir stadında düzenlenen bahar şenliğinde Murat Göğebakan hayranlarıyla buluştu. Ünlü sanatçının konseri için beş bin kişi şehir stadına geldi. Biletlerin tükendiği konserde ünlü sanatçı eserlerini hayranlarıyla birlikte seslendirdi. Coşkulu kalabalığı görünce şaşırdığını dile getiren Murat Göğebakan, “Zor günlerimde dua eden herkes hakkını helal etsin” dedi. Ünlü sanatçının eserlerini hep bir ağızdan seslendiren müzikseverler ise Murat Göğebakan'ın performansından memnun kaldıklarını ifade ettiler.
Gecenin sonunda Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık"ı ziyaret eden ve kendisi ile akşam yemeği yiyen Murat Göğebakan, Nazilli"ye ve Nazililere hayran kaldığını ifade etti. Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, ünlü sanatçı Murat Göğebakan"a Nazilli Belediyespor forması ve Nazilli Belediyesi"nin hediye paketini sundu.