California eyaletinde yaşayan Will Heim, plajda rastladığı kızlarla tanışmak için hiçbir erkeğin aklına gelmeyecek bir plan yaptı. Kendi elleriyle modifiye ettiği 1978 model Tonka oyuncak arabasına yüksek çözünürlüklü bir kamera yerleştiren Will, arabanın sürücü koltuğuna da çiçek tutan bir GI Joe oturttu. Son olarak, araca telsiz yerleştirdi.
 
 Temmuz ayında arkadaşlarıyla Newport plajına inen Will, yanından geçip giden sarışın bir kıza tutuldu. O anda, aklına ilginç bir fikir geldi ve genç kızı uzaktan kumandalı aracıyla takip etti.
 
 İnternet ortamında "951rcguy" kod adıyla bilinen Will, Bunny (tavşancık) adındaki kızla telsiz aracılığıyla konuşmaya başladı ve güzel kızı yanına gelmeye ikna etti.
 
İNTERNETTE FENOMEN OLDU
 
Will, Bunny ile tanıştığı anları aracına koyduğu kameraya kaydetti. Dahası, internete koyduğu video kısa zamanda ona küçük çaplı bir ün kazandırdı. Sosyal medya ortamlarında “Kızı Tavlayan İnek” lakabıyla tanınmaya başlayan Will, başarılı olan garip girişimini şöyle açıkladı:
 
 “Oyuncak arabayla kızları takip etmek aklıma eğlenceli bir fikir olarak geldi. Sanırım bir inek bir öğrenci olduğumu söyleyebilirim. Ama kaybedeceğim ne olabilir ki diye düşündüm. Sadece eğlenceli bir video yapmak istedim… Ancak bir anda ineklere özgü bir fantezi gerçeğe dönüştü.”
 
 
Will’in 60 dolara online alışveriş sitesi eBay’den aldığı Tonka oyuncak arabası, Bunny’yi takip ederken plajda oynayan bir çocuğa çarpınca az daha devre dışı kalıyormuş. Ancak hedefe varan Will elde ettiği fırsatı en iyi şekilde değerlendirmiş. Will, “Yanıma gelince biraz sohbet ettik ve akşam tekrar buluştuk. Bunny çok güzel bir kız ve onunla çıkmaya başladığım için çok mutluyum. Dünyadaki en şanslı adam benim” dedi.
 
 Hürriyet