AYDINPOST HABER SERVİSİ/Murat UÇKAÇ-13 Nisan 2012 günü Aydınlılarla buluşmaya hazırlanan firma hakkında bilgi veren firma ortaklarından Taşkın Cerit, “Cerit Et & Süt Ürünleri mağazası Cerit Hayvancılık Tar. Gıda İth. İhr. San. Tic. Ltd. Şti.’ne bağlı olarak kurulmuştur. Hayvancılık faaliyetimizin temelleri, aynı zamanda Cerit Demir Ltd. Şti. firmamızın da kurucusu olan babamız Osman Cerit ’in 1998 yılında bir hobi faaliyeti olarak hayvancılığa başlaması ile atılmıştır. Yaklaşık 10 yıl boyunca Kardeşköy‘deki besihanemizde yarı profesyonel olarak bu faaliyeti sürdürdükten sonra 2007 yılında şirketimiz Umurlu bölgesinde 14 dönümlük bir arazi üzerine inşa edilen 200 büyükbaş sağmal kapasiteli modern tesisimizin yapımına karar vermiş ve 2008 yılında bu tesise taşınmıştır. Burada şimdilik günde 1500 lt süt üretilmekte ve üretilen sütler ülkenin büyük üreticilerine satılmaktadır. Kapasitesini günden güne arttıran bu çiftliğimizde doğan erkek besiler ise Kardeşköy’de bulunan ve 2009 yılında modernize edilen çiftliğimizde kesime hazır hale gelene kadar ve en doğal beslenme yöntemleri ile beslenmektedir” dedi.

Aydın mağazasını, burada yetiştirdikleri besileri güvenli bir şekilde sofranıza getirme fikri açtıklarını belirten Cerit, “Et ürünleri yanı sıra ulusal ve yerel çok sayıda seçkin markadan tedarik ettiğimiz süt ürünleri ve temel gıda malzemelerini de bulabilirsiniz” diye konuştu.

Cerit Et ve Süt Ürünleri, Girne Mahallesi Şair Ömer Bulvarı No: 4 adresinde 140 m²’lik bir satış mağazında, kaliteli hizmet anlayışı ve güler yüzlü personeli ile sizleri Cuma günü saat:16.00'da gerçekleştirilecek olan açılışına bekliyor.

Aydınpost'u Twitter üzerinden takip etmek için tıklayın!

resim-067.jpg
resim-079.20120411102044.jpg
resim-111.jpg
resim-127.jpg