AYDINPOST HABER SEVRİSİ-TOKİ konutları önünde oluşturulan Aydın Belediyesi İftar Sofrası"na Aydın Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Belediye Başkan Yardımcıları Kamil Kaya, Sevim Havaoğlu, Şefika Çoban, Sakatlar Derneği Başkanı Sevgi Dinçer, Altı Nokta Körler Derneği Başkanı Bayram Özen, Aydın Engelliler Spor Kulübü Derneği Başkan Yardımcısı Ramazan Güler, dernek üyeleri ve çok sayıda TOKİ sakini katıldı.

İftar başlamadan önce masaları tek tek dolaşan Başkan Çerçioğlu engellilerin ve TOKİ konutları sakinlerinin ramazanlarını kutladıktan sonra, onlarla birlikte iftar yaptı.

Aydın Belediyesi"nin yoğun temposundan arta kalan zamanlarda vatandaşlarla sık sık bir araya geldiğini ve iftar sofralarını ziyaret ettiğini belirten Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, “İftar Sofralarımıza katılım her geçen gün artıyor. Bu yıl 2"ncisini düzenlediğimiz iftar sofralarını gelenekselleştirerek her yıl sayıyı da arttırmayı düşünüyoruz. Bugünkü iftar yemeğimizde TOKİ konutları sakinlerinin yanı sıra engelli vatandaşlarımızı da ağırlıyoruz. Aydın Belediyesi olarak engelli vatandaşlarımızın sorunlarına çözüm getirmek için çalışmalarımızı sürdürüyoruz” dedi.

İftar yemeğine katılan engelli vatandaşlar Aydın Belediyesi"nin kendilerine verdiği değer ve hizmetlerden dolayı memnuniyetlerini dile getirirken, Başkan Çerçioğlu"na teşekkür ettiler.