AYDINPOST ÖZEL-Efeler ve Kemer mahallelerinde vatandaşlarla bir buluşan CHP adayı burada da projelerini anlatarak, kendisine yönelik dedikodu üretenlere de ser çıktı.

HABERİN VİDEOSU İÇİN TIKLAYIN!

CHP Belediye Başkan adayı Özlem Çerçioğlu, “Niçin genel politikayı anlatıyorum. Çünkü AKP iktidarının bazı bakanları, bazı insanlar ve bazı adayları ne diyor, ancak iktidar partisi olursa Aydın"a hizmet gelir. Türkiye Cumhuriyeti"nin en büyük borcu AKP iktidarında oldu. Hükümette para mı var da Aydın"a para gönderecek? 2004"den 2007"ye kadar Aydın Belediyesi hangi partideydi? AKP"de. İktidar değil miydi? Ne yapıldı Aydın"a? Hiç bir şey yapılmadı, koca bir sıfır” diye konuştu.
Çerçioğlu, “Aydın Belediyesinin parası yeterli. 100 trilyon bütçesi var. Bu bütçeyi doğru kullanmadıkları için zaten hizmet alamadı. 81 vilayetin zaten suyu akıyor, çöpü toplanıyor. Bunu herkes yapıyor. Sen bunlarla övünmeyi bırak başka ne yaptın onu anlat. Yaptığı başka hiçbir iş yok” dedi
“Baktılar ki Özlem Çerçioğlu seçimi kazanıyor en iyisi ona çamur atalım dediler” diyen CHP adayı Çerçioğlu, “Ama olmaz, tutmaz. Ne dediler önce, o milletvekilli kazanacak belediye başkanlığına geri dönecek. Türkiye Cumhuriyeti"nin yasaları buna el vermiyor. İstanbul"da Sayın Kılıçdaroğlu Aydın"da ben size 5 yıl hizmet etmek için aday olduk. Baktılar ki bu da tutmadı, ne yapsak diye tekrar düşünmeye başladılar. O kazandıktan sonra AKP"ye geçecekmiş dediler. İşte kaybetme korkusu adama böyle iftiralar attırır. Ben 7 yıldır siyasetimi CHP"de yapıyorum, bundan sonra da parti değiştirmem. Ama iki tane adayımız maşallah birbirleriyle yarışıyorlar. Üstelik 4-5 parti değiştirdiler. Az kaldı az. Değişim için 29 Mart günü kararınızı vereceksiniz eminim” diye konuştu.
Çerçioğlu ayrıca, cumartesi günü 2 bin araçlık konvoy yapmayı düşündüklerini ancak bunun insanları mağdur edebileceğini düşündüklerinden böyle bir harekette bulunmayacaklarını ifade ederek vatandaşların da fikrini sordu. Alkış alan bu sözler üzerine “Demek ki doğru yapmış olacağız” diyen Çerçioğlu ardından proje sunumunu gerçekleştirdi.