Aydın ilinde ne zaman birileri Özlem Çerçioğlu’na bir şey söylese CHP’li tüm teşkilatlar hep bir ağızdan Özlem hanıma destek mesajı yollamaya başlıyor, bu mesajları gerek sosyal medya gerekse de gazetelere verdikleri ilanlar ile de kamuoyuna duyuruyorlar. Bu sayede birlik ve beraberlik mesajı verdikleri gibi başkanımızın arkasındayız, dokunanı yakarız demek istiyorlar.

            Eskilerin tabiri ile PADİŞAHIM ÇOK YAŞA, ÇERÇİOĞLU ÇOK YAŞA.

Bu Özlem Çerçioğlu’nu çok sevdiklerinden mi yoksa korktuklarından mı kaynaklanıyor bunu Özlem hanımın görev süresi sona erdiğinde göreceğiz. Zira şu an padişah Sayın Çerçioğlu. İl başkanlığından tutun da ilçe belediye başkanlıklarına, gençlik kolları başkan ve üyelerinin belirlenmesine kadar her şeyde söz sahibi. Dolayısıyla Aydın CHP’de bir koltuk elde olmak için Sayın Çerçioğlu’ndan onay almanız şart.

Bir de padişaha has bel kader yanlış yapan ise aforoz ediliyor. Geçmişte Aydın Efeler Belediye Başkanı Mesut Özakcan, şimdiki Başkan Fatih Atay, Kuşadası eski Belediye Başkanı Özer Kayalı, Söke eski Belediye Başkanı Süleyman Toyran, Söke’nin şimdiki Belediye Başkanı Levent Tuncel gibi.

Hal böyle iken Aydın ilinde CHP’de görev almak isteyen herkes Özlem Hanımın rızasını kazanmak zorunda. Bundan dolayıdır ki Özlem Hanım iyi de yapsa kötü de yapsa, Özlem hanıma yapılan saldırı, haklı da olsa haksız da olsa hep bir ağızdan PADİŞAHIM ÇOK YAŞA, ÇERÇİOĞLU ÇOK YAŞA nidaları herkesin kulaklarını sağır edercesine yükseliyor.

Peki Aydın Ak Parti’de durum ne;

Hiçbir şekilde etliye sütlüye karışmayan bir İL BAŞKANIMIZ. Allah selamet versin, muhtemelen naif kişiliğinden kaynaklanıyor olacak ne Çerçioğlu hakkında ne belediye yönetimi hakkında ne birtakım CHP’lilerin Aydın Ak Partili milletvekillerine sözlü saldırıları hakkında, ne basında Aydın Ak Parti ve partililere yapılan saldırılar hakkında, ne Aydın’daki siyasi işleyiş hakkında ağzından menfi ya da müspet tek kelime çıkmıyor. O yüzden tüm muhalifler, İl başkanı değişmesin diye Aydın Ak parti teşkilatından daha fazla dua ediyorlar.

Ak partide vekillerimiz ise 3’e ayrılmış;

  1. Mustafa Savaşçılar,
  2. Metin Yavuzcular,
  3. Tarafsızlar

Dolayısı ile bu üç guruptan birine yapılan saldırıya diğer 2 gurup sessiz kaldığı için maalesef CHP’deki o birliktelik Aydın Ak Parti’de sağlanamıyor. Çünkü Aydın Ak Parti’de ağabey yok, herkesi toparlayacak, küsleri barıştıracak, ayrı gayrıyı ortadan kaldıracak bir ağabey bir baba yok maalesef.

          Hizmet noktasında baktığınızda bugün Ak Partili Başkanların eline geçmiş belediyeler şaha kalkmış durumda. Bunların en bariz örneklerinden biri Buharken Belediyesi, Aydın ilinin en küçük belediyelerinden biri olan Buharkent Belediyesi oranın Ak Partili Belediye Başkanı Mehmet Erol’un da üstün performansıyla şaha kalkmış durumda. Yine Koçarlı’da sosyal belediyecilik anlamında Nedim Kaplan çok ciddi mesafeler kat etmiş durumda. Bu arada CHP’li Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel’e ve Germencik Belediye Başkan’ı Fuat Öndeş’i de mücadele ve çalışmaları için tebrik etmek lazım, muhalif de olsalar güzel işler yapıyorlar. Sezar’ın hakkı Sezar’a.

          Peki merkezi hükümet Aydın için neler yapıyor?

Ak Partililer bunu medyada yeterince ifade etmese de gerçekten çok önemli işler yapılıyor;

AYDIN-DENİZLİ OTOBANI İHALE EDİLDİ; Özellikle Aydın-Nazilli arası Aydın ilinde yaşayanlar açısından işkence olan bir yoldur. O yolun sağında ve solunda bulunan ilçe ve köyler sebebi ile 20 dakikalık yol maalesef 1 saatte alınmaktadır, zira yollarda mecburen onlarca trafik lambası bulunmaktadır. İşte bu noktada Aydın Denizli arasını 30 dakikaya indirecek bu otoban yolu ihalesinin verilmiş olması Aydın için büyük bir nimettir.

AYDIN ŞEHİR HASTAHANESİ; Aydın ilinde bulunan Devlet ve Atatürk Devlet hastaneleri maalesef eskimiş ve artık beklentileri karşılayamaz konuma gelmiştir. Tam bu nokta da devreye giren ve ihale edilen Aydın Şehir Hastanesi önümüzdeki 50 yıllık süreç için Aydın ilinin beklentilerini fazlasıyla karşılayabilecek kalite ve fiziki koşullara sahiptir.

          Aydın bir dünya şehri olabilir mi? Olabilir. Sen ben kavgası olmasaydı. Akıllı yöneticiler görevleri sona erse de yüreklerde kalmak için çalışırlar, akılsız yöneticiler ise günlük alkış almak için çalışırlar.

          Yarın görevleriniz bittiğinde sizi ne bekliyor bilemezsiniz bugün kırdıklarınız, yüzüne bakmadıklarınızın yarın sizler nasıl yüzlerine bakacaksınız.

İyilik kötülük göreceli bir kavramdır. Ama Adil olmak zorundasınız…

Güzel günler göreceğiz çocuklar

Güneşli günler göreceğiz.