Belediye binası önünde personeliyle bir araya gelen Başkan Çerçioğlu, çalışanlarının bayramını kutladı. Bayramlaşmaya belediye meclis üyeleri, başkan yardımcıları, sendika başkanları, daire müdürleri ve memur ile işçi personel katıldı.
Bayramlaşmadan önce konuşan Belediye-İş Sendikası Aydın Şube Başkanı Hidayet Yaman, Torba Kanunu’nun 166. Maddesi çerçevesinde belediyede bulunan norm kadro fazlalığına rağmen hiçbir işçisini mağdur etmeyen Başkan Çerçioğlu’na teşekkür ederek, “Sayın Başkanımız bu konuda çalışan hiçbir belediye personelini mağdur etmeyeceği sözünü vermişti. Norm kadro fazlası bulunmasına rağmen Torba Kanunu’ndaki yetkisini kullanmayarak hiçbir arkadaşımızı mağdur etmedi. Sayın Belediye başkanımızı tüm çalışanlarımızın çocukları ve aileleri adına teşekkür ediyorum. Hepinizin kurban bayramını en içten dileklerimle kutluyorum” dedi.
Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu da yaptığı konuşmada, “Geçtiğimiz günlerde kaybettiğimiz şehitlerimize ve Van depreminde kaybettiğimiz vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, kederli ailelerine başsağlığı diliyorum. Aydın Belediyesi’nin öncülüğünde tüm Aydın halkının desteği ve sizlerin yorucu çalışmalarıyla Aydın’dan Van’a 3 tırdan oluşan yardım malzemesi gönderdik. Birlik, beraberlik ruhunu ve Türkiye Cumhuriyeti’nin bölünmez bütünlüğünü Aydın’dan Van’a kadar duyurduk. Van’dan çok teşekkür aldık. Böyle günlerde mutlaka yardımlaşmamız gerekiyor. Doğusuyla batısıyla birlik ve beraberliğimizi korumak zorundayız. Bu bütünlüğümüzü yıkmak isteyen ve bölmek isteyenler var. Asla ve asla buna müsaade etmememiz gerekiyor. Etmeyeceğiz de. Verdiğimiz şehitlerimiz ve depremde kaybettiğimiz vatandaşlarımız sebebiyle acılı bir bayrama giriyoruz. Böyle bir dönem içinde Mübarek Kurban Bayramını kutluyoruz. Hepinizin bayramını en içten dileklerimle kutluyor, ailenizle sağlık ve huzur içinde geçirmenizi diliyorum” dedi.