Yerlitaş gerçekten telefonla konuşuyordu. Ahizeyi çantasındaki cep telefonuna bağlamıştı.

Yakın arkadaşı Seda Sayan ile önceki gün İstinye Park"ta buluşan ünlü modacı Nur Yerlitaş, görenleri şaşkına çevirdi. Mor çantasının içinden, mor renkli telefon ahizesi çıkaran ve konuşmaya başlayan Nur Yerlitaş"ı görenler şaka yaptığını sandı.

Oysa Yerlitaş gayet ciddiydi... Telefon ahizesini özel bir aparatla cep telefonuna bağlamıştı ünlü modacı ve artık telefon görüşmelerini böyle yapıyordu...

12 renkten almış
Cep telefonunun yaydığı radyasyondan korunmak için bu yönteme başvurduğunu anlatan Ner Yerlitaş, “Çantama göre kullanıyorum... 12 renk satın aldım. O gün hangi renk çantayla dışarı çıkıyorsam o renk ahize takıyorum. Çok eğleniyorum... Bu telefon ahizelerini yurtdışından Osman Aksoy getirdi.

Fiyatı 70 ilâ 80 TL
Türkiye"de birkaç Turkcell bayisinde satılıyor. O telefonun kordonunun ucunda bir aparat var; onu cep telefonunuzun altına geçiriyorsunuz ve rahat rahat kullanıyorsunuz” dedi.

Telefonu ilk kullananların başında geldiğini ve bütün arkadaşlarına da hediye ettiğini söyleyen Yerlitaş, “Bu telefona "oyuncak" diyorum. Çocukların bebekleri, benim de bu oyuncağım var. Cep telefonuyla çok konuşan biriyim. Telefonun yaydığı radyasyondan beynim, kulaklarım ağrıyor.

Bu nedenle telefonu kullanıyorum. Telefonu ilk olarak beyin ameliyatı geçiren Grand Yazıcı Otel"in sahipleri Bahar Şer"in annesi Lale Yazıcı"ya hediye ettim.

Diğer hediye ettiğim arkadaşlarım arasında Serra Tokar, Sibel Can, Bülent Ersoy, Seda Sayan ve Hülya Avşar da var. Fiyatları 70 ilâ 80 TL arasında değişiyor. Kanyon"daki mağazada hiç kalmadığını duydum” diye konuştu.