Maçın 62. dakikasında kalesinde gördüğü bir pozisyon sonrasında sakatlanan İstanbul Belediye kalecisi Mehmet Ali Tunç, oyuncu değişikliği için saha kenarına yürümeye başladı. Fakat sağ ayağının üzerine basamayan ve güçlükle yürüyen kaleci Mehmet Ali, sedyenin gelmesi için sahaya oturdu.

Mehemt Ali'nin oturduğunu gören 2-0 yenik durumdaki Sivassporlu futbolcular, Belediyespor kalecisinin başına toplandı ve oyuncunun kalkması için kolundan çektiler. Bu sırada olay yerine sedye ve sağlık ekipleri geldiği sırada, Sivassporlu oyuncu Sedat Bayrak ta geldi ve Mehmet Ali'yi karga tulumba kucaklayarak saha dışına çıkarmak istedi. Sedyenin geldiğini gören ve hakemin tepkisiyle karşılaşacan Sedat, oyuncuyu yere bıraktı.

Bu pozisyon sonrasında Sedat kart görmezken, sakatlanan Mehmet Ali ise yerini yedek kaleci Kennan Hasagic'e bıraktı.



MEHMET YILDIZ'IN GÖZÜ DÖNDÜ

Attığı gollerle takımının bu sezonki başarısında önemli rol oynayan Sivasspor kaptanı Mehmet Yıldız"ın, 90 dakika sonunda adeta gözü döndü.

Fanatik Gazetesi'nin haberine göre; Dün akşam Belediye karşısında etkisiz bir oyun sergileyen ve yakaladığı pozisyonları da değerlendiremeyen Sivasspor"un kaptanı, bitiş düdüğünün ardından sahaya damgasını vurdu.

Önce Marcin"in üzerine yürüyen Mehmet"i takım arkadaşları da sakinleştirmekte zorluk çekerken, bu kez araya Okan Buruk girdi. Mehmet"i kenara götürmek isteyen Okan ile Belediye"nin yardımcı hocası Arif Erdem, golcü futbolcunun sert tepkisiyle karşılaştı.

Gözleri Marcin"i arayan Mehmet Yıldız"a soyunma odasına girerken Gökhan Kaba el hareketi yapınca ortalık tekrar karıştı.

Kırmızı-Beyazlılar"ın oyuncusu, bu kez Sivas ağlarını iki kez havalandıran Gökhan"ın üstüne yürümeye çalıştı. Ancak Herve Tum, buna izin vermedi. Sahanın içinde sakinleşmekte güçlük çeken ve gözü Belediyeli oyuncuları arayan Mehmet için Bülent Uygun"un sahaya girmesi de yeterli olmadı.