Premier Lig ekiplerinden Everton'da forma giyen Cenk Tosun'un satış listesine konulduğu iddia edildi. İngiliz basınına göre bonservis bedeli olarak 22.5 milyon Euro belirlendi.

Teknik direktörlüğe Marco Silva'nın getirilmesinin ardından Everton'da forma şansı bulamayan Cenk Tosun satış listesine konulduğu iddia ediliyor.

Liverpool Echo'da yer alan habere göre Beşiktaş'tan geçtiğimiz sezonun devre arasında 22 milyon Euro'ya transfer olan yıldız isim, gözden düşerek satış listesine konuldu. Kadrosuna takviye yapmak için önce oyuncu satışı yapması gereken Everton, Cenk Tosun'un bonservisini ise 20 milyon sterlin, yani yaklaşık 22,5 milyon Euro olarak belirledi.

CENK AYRIMAK İSTEMİYOR

Milli futbolcu Cenk Tosun ise kendisine gelen transfer tekliflerine rağmen kulübünden ayrılmak istemiyor.

Milliyet gazetesinin haberine göre, İngiltere'den 4, İspanya'dan da 2 kulübün Cenk Tosun'u aradığı öğrenilirken, 27 yaşındaki milli futbolcunun yedek kalmasına rağmen Everton'dan ayrılmayı düşünmediği kaydedildi.

DAHA ÇOK MÜCADELE EDECEĞİM

Cenk Tosun'un ayrıca yakın çevresine de "Buradan bir yere gitmeyeceğim. Everton taraftarı beni çok seviyor. Ben de onları seviyorum. Formayı geri almak için pes etmek yerine daha çok mücadele vereceğim." ifadelerini kullandığı belirtildi.

Öte yandan Everton'da istediği kadar forma şansı bulamayan ve satış listesine koyulan Cenk Tosun'un antrenman fotoğrafları paylaşmaya devam etmesi de dikkat çekti.