Adalet ve Kalkınma Partisi Aydın Milletvekili aday adayı Cengiz Altıntaş, Didim AK Parti ilçe Teşkilatı'nı ziyaret etti.

AK Parti Didim İlçe Başkanı yönetim üyelerinin tamamının bulunduğu toplantıda AK Parti Milletvekili aday adayı Cengiz Altıntaş, siyasette yapmak istediklerini anlattı.
Partililerin yoğun ilgisiyle karşılaşan Cengiz Altıntaş yaptığı konuşmada, Haziran ayındaki seçimlerde partisinin Aydın"da en fazla vekil çıkartacağına inandığını belirtti.
Parti teşkilatlarıyla sürekli temasta olduğunu belirten Cengiz Altıntaş,"Teşkilatlardan gelen istek üzerine adaylığımı açıkladım.. Gösterdiğiniz teveccühe yürekten teşekkür ediyorum. Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın önderliğinde Aydın'ı Ankara'da en iyi şekilde temsil etmek için elimden geleni yapacağım. Bugüne kadar eğitim sektöründe hep aktif rol almıştım. Şimdi enerjimi Aydınlılara hizmet için kullanmak istiyorum" dedi.
Hiçbir kimseyi ayırt etmeden herkesle her zaman görüşeceğini ve ulaşılabilir bir siyasetçi olacağını ifade eden Cengiz Altıntaş "Öncelikle parti içi temayül yoklama yapılacak. Teşkilat içindeki yoklama öncesinde de siz değerli partililerle bir araya gelmeye gayret gösteriyorum. Amacım AK Parti'nin kurumsal kimliğine ve oy yüzdesine katkı sağlamaktır. Şu ana kadar gösterilen destekler memnuniyet verici boyuttadır. Haziran ayındaki seçimlerde Ak Parti birinci parti olacağına ve benimde Aydın"a hizmet için Milletvekili seçileceğime inanıyorum." diye konuştu.
Altıntaş, AK Parti Didim teşkilatı üyeleriyle yaptığı görüşmenin ardından teşkilattan ayrıldı.