Altınkaya ile birlikte pek çok eski siyasi ismi bir araya getiren Dostlar Meclisi, daha önce de çeşitli yerlerde yaptığı toplantıyla dikkat çekmişti.

HEM HASRET GİDERİYORLAR HEM DE AYDIN’I KONUŞUYORLAR

Daha önce Nazilli, Aydın ve Dalama’da bir araya gelen, Dostlar Meclisi 6. Toplantısını Nazilli Belediyesi’nin bir işletmesinde gerçekleştirdi.

1989-1991 yılları arasında Bayındırlık ve İskân Bakanlığı görevini yürüte, 4 dönem ANAP Aydın milletvekilliği ve ANAP Genel Başkan Yardımcısı görevlerinde bulunan Cengiz Altınkaya’nın da yer aldığı grup, geçmişte birçok siyasi partilerde görev alan isimlerden oluşuyor.

Toplantıda, Aydın’ın ilçelerinden gelen eski dostlar, bir araya gelerek hasret giderdi. Yaklaşık 30 kişiden oluşan grubun toplantısının oldukça neşeli bir ortamda geçtiği gözlendi. Dostlar Grubu üyeleri, bu toplantılarının önümüzdeki günlerde de devam edeceğini belirtti.

Toplantıda söz alan Cengiz Altınkaya “Geçmişte partilerde yer alan ve Dostlar Meclisi adını verdiğimiz bu gruptaki arkadaşlarımızla bir araya gelip sohbet edip hasret gideriyoruz. Şu veya bu parti yok, iyi parti kötü parti, ak parti, kara parti yok. Türk siyasi tarihine baktığımız da, bugün içinde geçerli bir tablo görüyoruz. Yıllardır, iyi insanlar, iyi siyasetçiler memleket için iyi ve güzel hizmetler yapar, iyi şeyler yapar, kötü siyasetçiler de memleket için kötü şeyler yapar. Güvenilir insanlardan oluşan ve söz verip sözünde duran dostlarla bir arada olmaktan mutluyum” diye konuştu.

Gecenin sonunda grup üyeleri, hatıra fotoğrafı da çekilerek anı ölümsüzleştirdi.

cengiz-altinkaya-dostlar-meclisi1.jpegcengiz-altinkaya-dostlar-meclisi2.jpegcengiz-altinkaya-dostlar-meclisi3.jpeg