Osmaniye’deki okul servisi cinayetinde öldürülen Fatmagül Yalçın dün toprağa verildi. Amcasının kızı olarak bildiği Hayriye’de cenazedeydi. Birlikte büyüdüğü ve çok sevdiği Fatmagül’ü uğurlamaya gelmişti. Ortaya çıkan gerçeği öğrendiğinde şok oldu, ayakta durmakta zorlandı, gözyaşları katbekat arttı. Çünkü, ‘amcasının kızı’ olarak bildiği Fatmagül aslında onun ikiz kardeşiydi...

CENAZEDE AİLE DRAMI ORTAYA ÇIKTI

Osmaniye’nin Kadirli ilçesinde düzenlenen törenin ardından Düziçi İlçesi’ndeki Çamiçi Mezarlığı’nda toprağa verilen Fatmagül Yalçın’ın ikiz olduğu, ailesi tarafından doğumunun ardından evlatlık verildiği ortaya çıktı.

İddiaya göre, işçi emeklisi Bekir Yalçın ile eşi Elif Yalçın’ın ilk çocukları Soner’in ardından ikiz kızları dünyaya geldi. Bekir Yalçın, kızlardan birini, o güne kadar çocukları olmayan kardeşi Ömer Yalçın ile eşi Aysel Yalçın’a evlatlık verdi. Anne ve babasında kalan kızı Hayriye, evlatlık verilen kıza da Fatmagül adı verildi. Ömer Yalçın ile Aysel Yalçın’ın daha sonra Galip ve Mustafa adını verdikleri 2 erkek çocukları daha dünyaya geldi.

GERÇEK ANNE VE BABASINI BİLMİYORDU

Fatmagül’ün Ömer ve Aysel Yalçın’ı gerçek anne ve babası olarak, ikizi Hayriye’yi de kendisine çok benzemesine karşın ’amca kızı’ olarak bildiği öğrenildi. Fatmagül’ün gerçek anne ve babası Bekir ile Elif Yalçın ile ağabeyi Soner Yalçın ile ikizi Hayriye Yalçın da cenazede gözyaşlarına boğuldu. Hayriye Yalçın’ın da Fatmagül’ü ölünceye kadar amcakızı olarak bildiği de kaydedildi.