1968’den bu yana aydınlatma sektörüne kattığı yeniliklerle sektörünün lider firmalarından olmayı sürdüren Cemdağ ürün gamının yıldızlarından, estetik ile profesyonelliği buluşturduğu, “Sharp Yol Serisi”ne ait yenilenen armatürleri ile yolları aydınlatılmaya da devam ediyor.

Endüstriyel tasarım tescilli olan Sharp Yol Serisi, duydan ayarlanabilir üç farklı lamba pozisyonu, aletsiz dökülebilir elektriksel kit sistemi ve tasarlanmış optik CR2100/2200 relektörleri sayesinde yüksek ışık verimliliği sağlıyor. Işık kirliliğini en aza indirgeyerek, görsel rahatlık sağlayarak sürücülerin yaşadığı “kamaşma” problemini çözen Sharp Yol Serisi ürünleri, 50w-600w arası lamba seçenekleri, isteğe göre RAL renkleri, proje ihtiyaçlarına göre ayarlanabilir lamba pozisyonu ile doğru aydınlatma performansı sağlıyor. Seri ayrıca, toz ve neme karşı IP66 koruma sağlıyor.

 

Şehir ve otoyol aydınlatmalarında yaygın kullanılan ve aynı zamanda Cemdağ’ın uluslararası akreditasyona sahip olan gonyofotometrik laboratuarlardan belgelendirilmiş olan bu yenilenmiş seri ile direk ve armatür kullanım adetlerinde yüzde 30’lara varan tasarruf sağlanıyor.

Uzun ömürlü ve dayanıklı

Hızlı, kolay ve güvenli kuruluma sahip ürünlerde, tavsiye edilen kullanım yüksekliği 6-18 metre olan Sharp Yol Serisi, lambaya ve ballast kitine üstten ulaşım özelliğiyle seri kurulum sağlıyor ve bakım maliyetlerini de en aza indiriyor. Geri dönüşümlü hammadde ve en son teknoloji aydınlatma çözümleri kullanılarak üretilen seri, daha üretim aşamasında bile çevreci olduğunu ortaya koyuyor. Seri ayrıca, alüminyum enjeksiyon gövde ile uzun ömür garantisi de veriyor.

Pilot bölge uygulaması başladı

Boğaziçi Elektrik Dağıtımı A.Ş. (BEDAŞ) işbirliği ile pilot ‘Kademeli Aydınlatma’ uygulaması başlatan Cemdağ, İstanbul – Bahçelievler semtinde Cahit Sıtkı Tarancı ve Ziya Gökalp sokaklarının aydınlatmasını Sharp Yol Serisi ile yaptı. Sharp yol serisi, 150w’lık armatürlerin istenirse belirlenen saatlerde istenirse sürekli suretle, kendiliğinden 100w’a düşürülmesine olanak sağılıyor. Standart bir yol armatürü sürekli 150w yanarak yılda ortalama 162 tl’lik harcama yaparken, Cemdağ’ın kademeli aydınlatma seçeneği sunan Sharp Yol Serisi armatürleri sayesinde hem enerjide hem de fiyatta yaklaşık yüzde 35’lere varan tasarruf sağlanmış oluyor

Cemdağ Hakkında,

Mustafa Cem tarafından 1968’de kurulan Cemdağ, aydınlatma armatürleri ve ekipmanları konusunda faaliyet göstermektedir. Cemdağ toplam 41.000 m² alanda kurulu üç üretim tesisinde etkin, hızlı ve yüksek kapasiteli üretim yapan bir Türk sanayi kuruluşudur. Dünya standartlarında üretim yapan Cemdağ’ın iç pazardaki birçok segmentte pazar liderliğine sahip Cem marka ürünleri dünyada da beş kıtada aktif olarak pazarlanmaktadır.

Daha fazla bilgiye www.cemdag.com ve/veya +90 232 444 4 236 (CEM) numaralı çağrı merkezinden ulaşabilirsiniz.