Hafta başında, Gülen Cemaati'nin görünür yüzü olan Gazeteciler ve Yazarlar Vakfı'nın iftarına konuk olan, ardından da Hakan Şükür ile birlikte yeni bir sinema filmi hazırlığında olduğunu söyleyen Hamdi Alkan, Cemaat okullarını beyaz perdeye yansıtmaya hazırlanıyor. 

Hamdi Alkan, eşi Selen Görgüzel'in de oynayacağı filmi Kırgızistan'da çekeceğini ve konusunun da okul olacağını söyledi.

Alkan'ın yeni projesini açıklarken yanında Hakan Şükür'ün olması ve "Kırgızistan'da okul filmi çekeceğiz" demesi "Alkan cemaatin yurtdışındaki okullarını film yapıyor" şeklinde yorumlandı.

ŞÜKÜR AİLESİYLE AİLECEK İFTAR

Geçtiğimiz gün Gazeteciler ve Yazarlar Vakfı'nın iftar davetine katılan Selen Görgüzel-Hamdi Alkan çifti, bir gün sonra da Hakan Şükür ve eşi Beyda Şükür'le iftarda bir araya geldi. Mekân çıkışı Şükür çiftiyle vedalaşan Görgüzel ve Alkan, basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

RUS YÖNETMENLE İŞBİRLİĞİ YAPACAK

Muhabirlere "Beni zayıf çektiniz değil mi?" diye takılan Alkan, yeni projeleriyle ilgili soru üzerine bir okul filmi hazırlığında olduğunu söyledi: "Kırgızistan'a gideceğiz. Ünlü bir Rus yönetmenle işbirliği içerisinde, Selen Hanım'ın da rol alacağı bir okul filmi çekeceğiz."