Cem Yılmaz’ın yeni Türk Telekom reklamı dün internette yayımlandı. İzleyenleri kahkaha krizine sokan reklam kısa sürede binlerce kez tıklandı. Yılmaz reklamda “Boy pos yok, Edirne’den sonra kim tanır Cem Yılmaz’ı?” cümleleriyle kendisiyle dalga geçiyor
 
 
Cem Yılmaz Alpler’de karşılaştığı Heidi’ye çiçek veriyor ama...
 
3 dakika 11 saniye süren reklamda Yılmaz, daha önce Galatasaray Türk Telekom Arena reklam filmindeki gibi Taşkın karakteriyle seyirci karşısına çıkıyor. Şirket yöneticileriyle masaya oturan ve Avrupa’da satın alınan dev fiberoptik alt yapı çalışmalarını denetleme görevi verilen Taşkın, “Neden bu reklamda Cem Yılmaz oynamıyor?” diye soruyor.
 
Heidi ile karşılaşma!
Telekom yöneticileri de “Taşkın bey Edirne’den çıktıktan sonra kim tanır Cem Yılmaz’ı? Bu yüzden ekibinizle sistemi kontrol etmenizi ve açılışını yapmanızı rica ediyoruz” diyor. Ekibi arasında görev dağılımı yapan, hepsini farklı bir ülkeye gönderden Yılmaz, sualtına iniyor, ardından da işi savsakladığını öğrendiği ekibinin peşinden Alpler’e gidiyor. Orada 80’li yılların ünlü çizgi film karakteri Heidi ile karşılaşan Taşkın, ilk görüşte aşk yaşıyor ve Heidi’ye “Yıllarca hikâyelerinizle büyüdük, şimdi hizmetinizdeyiz. Peter vardı, ne oldu, görüşüyor musun?” diye soruyor. Heidi’nin internet sayesinde Peter’le görüştüğünü öğrenince bozulan Taşkın, daha sonra sistemin açılışını yapıyor. Bu sırada Taşkın “Başkan sen de Heidi’nin telefonu var mı?” diyerek Avrupalı başkandan Heidi’nin telefonunu istiyor. Başkan şaşırarak “What?” diye sorunca Taşkın, “Telephone of Heidi” cevabını veriyor.